Cursa cu obstacole : BALCIK _ 16-18 mai 2008

22 Mai 2008 21:00 #580 de sanda_miu
Scris de sanda_miu pentru subiectul CU BALCIK _ 16-18 mai 2008 SA NE LASI MIHAI
Spre stupefactia mea, mai usor distrugem decat construim.
Ma refer acum in mod deosebit la Mihai Cernat care de mai multa vreme si pe mai multe directii se straduieste din rasputeri sa distruga ceva( orice sau pe oricine, sau global, pe toti) in acest club din care se straduieste sa faca parte,bagandu-se pe gatul diverselor persoane, dupa ce a fost usuit de la clubul alpin.
Am inteles acest lucru, nu acum ci demult, dar am incercat sa il inteleg, sa ii acord circumstantele tineretii, orgoliul varstei, ba mai mult sa discut,sa ii iau apararea, considerandu-l un om complexat, demn de mila si care are nevoie de sprijin. Acesta este motivul pentru care incearca sa se sprijine pe diverse persoane, cu un anumit statut deja castigat, dar vreau sa vau spun ca imi este mila de el, distruge tot ce atinge si nu stiu in ce masura isi da seama sau este ceva inconstient din firea lui.Inca mai observ subiectul incercand sa ma lamuresc.
La excursia din Macin ar fi incercat sa o degenereze in mai multe randuri, actionand individualist si vorbind pe la colturi, dar nu a avut spor datorita lui VASILE.
El nu stie decat sa faca propria bisericuta, iar restul ii devin dusmani, nu stie sa conduca sau sa construiasca ceva.El nu stie ca din cauza comportamentului lui individualist, Vasile a renuntat sa faca culmea Pricopanu,(motiv pentru care si-a propus sa revina, cand inca nu plecase) pentru ca mult prea multi au ramas in urma.
De la Macin eu am hotarat sa stau departe de acest individ, deoarece orice incercare de discutie este sortita esecului, avand un mod caracteristic de intelegere a lucrurilor, care nu ma intereseaza este problema lui, nu ii fac eu nici educatie, nici nu il iau la mine acasa, deci nu ma intereseaza.
DAR ACUM VAD CA ESTE SI PROBLEMA MEA SI SINCERA SA FIU MA MINUNEZ SI EU DE MODUL IN CARE PUNE PROBLEMA, IN CARE VEDE EL LUCRURILE, DE MODUL IN CARE OMITE, EXAGEREAZA, MINIMALIZEAZA INTAMPLARI, EXTRAGE DIN CONTEXT SAU INTERPRETEAZA PRIN PROPRIA FIRE, LUCRURI CARE NU NEG, CA S-AU INTAMPLAT.SUNT INEVITABILE, DAR AU FOST MINORE PE LANGA INTAMPLARI SI LUCRURI MINUNATE DE CARE AM AVUT PARTE. ACESTEA NU LE ARATA, PENTRU CA VREA SA DISTRUGA, VA DATI SEAMA DE SUBTILITATE , SUNT STUPEFIATA.

DUPA CUM DESCRIE EL LUCRURILE IN ACEASTA EXCURSIE, CA SA NU NE ADUCEM AMINTE SI DE ALTELE, EU SUNT CEL PUTIN UN MONSTRU, UN DICTATOR ETC. FATA DE CARE TREBUIE FACUTA O REBELIUNE SI ASA AU APARUT REBELII TINERI, DAR NUMAI DUPA CE A MERS EL IN SPATE(din randul 3) SI A ZGANDARIT LUCRURILE IN STILUL LUI CARACTERISTIC, CAPATAND ADEPTI, AMLIFICAND SAU STIMULAND NEMULTUMIRI, PACALIND FIRI MAI PUTIN ATENTE LA CE SE INTAMPLA,EL DEVENIND CONDUCATORUL, PORTA VOCE A LOR, ULTERIOR TRANSFORMAND-SE IN CRONICARUL EXCURSIEI. ASA SE SCRIE SI ISTORIA POPOARELOR CUM SE SCRIE ISTORIA CLUBULUI SAU A EXCURSIILOR.ESTE UN CAZ PATOLOGIC INTERESANT DE STUDIAT. URMEAZA SA DEVINA ANALISTUL CLUBULUI,DACA NU SE CREDE INCA
INCHEI SUBIECTUL CA NU MERITA ATATA ATENTIE.

REFERITOR LA PERSOANA MEA.
AM RECUNOSCUT INTOTDEAUNA CA AM O VARSTA CARE NECESITA OARECARE LINISTE,NU SUNT NICI DESTEAPTA, NICI CEA MAI DESCURCAREATA NICI ...NICI...IMI ESTE SI FF GREU CA AM SERVICIU LA PATRON, ESTE GREU SA FI SI GHID SI AGENT DE TURISM SI ORGANIZATOR- PENTRU CA NU FACI BINE NICI UNA DIN ACESTE ACTIVITATI.
ANI DE ZILE DUPA REVOLUTIE, AGENTII DE TURISM AU TRAS DE MINE SA FAC TOATE ACESTE LUCRURI LA UN LOC DAR AM REFUZAT CU TOT ARSENALUL DE CONSECINTE, DAR ASA AM GANDIT SI GANDESC.
AM INCEPUT CU EXCURSIILE LA FLOAREA DE COLT IN 4 IUNIE 2007 PE VALEA LOMULUI, CU JUMATATE DE AUTOCAR DE PRIETENI, SI JUMATATE DE LA FLOREA DE COLT, PENTRU CA AM CONSIDERAT CA AM CEVA SA LE ARAT, IN CONDITIILE IN CARE EU INTOTDEAUNA AM FOST NUMAI GHID (NICIODATA NU AM ADUS TURISTI). OAMENII AU FOST SCEPTICI, MOTIV PENTRU CARE AM COSIDERAT CA ESTE UNICA EXCURSIE SI CU ASTA GATA.
IN LUNA AUGUST CAND ERAM INCA IN CONCEDIU, M-A SUNAT VASILE, SA MAI FAC VALEA LOMULUI, AM PLECAT CU 2 AUTOCARE, APOI MI-AU COMANDAT BALCIK, DESPRE CARE NU AVEAM NICI O IDEE SI UNDE AM PLECAT TOT CU 2 AUTOCARE, IMPLUS SI CU CAZARE, AM MAI FACUT ODATA LOM-UL CU 2 AUTOCARE SI ASA MI-AM DAT SEAMA DE MAREA DORINTA CARE ESTE LA FLORE, DE CUNOASTERE, DE PLIMBARE, DAR SI DE DISTRACTIE.
AM RECUNOSCUT CA POT REALIZA ACEST LUCRU, AUTOCARELE S-AU DEPLASAT, AM AVUT SI PERIPETII, DAR CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU, ACUM FACEM HAZ, NU A DORMIT NIMENI PE AFARA, NU A IMPINS NIMENI LA AUTOCARE, CUM SE MAI INTAMPLA PE LA FIRME SPECIALIZATE,AM EXPERIMENTAT CA TIMPII PENTRU CAZARE, MASA ETC SA FIE CAT MAI SCURTI, SI ASTFEL DATORITA DV AM INTRAT INTR-UN IURES, PENTRU CARE NU CRED CA SUNT PREGATITA. MAI ALES CUNOSCAND CA ATUNCI CAND DEVII "PERSOANA PUBLICA, OAMENII NU AU SCRUPULE SA TE SOLICITE PANA LA AUTODISTRUDERE SAU PRIN DISTRUGERE" IN CAZ CONTRAR "FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE"
IN TOATE EXCURSIILE MI-AM FOLOSIT PRIETENII PENTRU REUSITA, UNII VAZUTI (DANA, TATIANA) ALTII NEVAZUTI SI NESTIUTI.
ANUL ACESTA PENTRU REUSITA EXCURSIILOR DE LA BALCIK AM VORBIT CU 2 PRIETENI (UNUL ESTE ACTORUL DANIEL FAT-BINE CA NU A PUTUT VENI CA AVEAM CE II"ARATA")
AM SOLICITAT AJUTOR SI SPRIJIN PENTRU REALIZARE, A RASPUNS GABRIELA MEDREA, DOINA ETC, GETUTA IFTODE, CARE MI-A FOST DE UN REAL FOLOS IN DOMENIUL STRANGERII BANILOR, CARE PE MINE CHIAR MA SPERIE, ARMONIZANDU-NE FF BINE, A RASPUNS IOANA VALEANU COLECTAND POZE FRUMOS ASEZATE PE CD-URI IN CARE NOI CEI DE LA FLOARE SUNTEM ACTORII.NE-A SPRIJINIT NEOBOSITUL VASILE CIOBANITA, CARE INDULCEA INTOTDEAUNA SPAIMA MEA LEGATA DE ORGANIZARE. ACUM NU A FOST EL SA PASTREZE COEZIUNEA, SI SE TINDE SA SE DISTRUGA TOATA MUNCA DE CATEVA LUNI.NU VA REUSI
NU STIU DACA REALIZEAZA CINEVA RASPUNDEREA CARE APASA PE UMERII TAI, CAND PLECI CU 50-100 OAMENI IN BAZA UNEI DISCUTII OMENESTI,INTRE UN NEICA NIMENI (EU) SI ALT NECUNOSCUT DE LA CAPATUL FIRULUI, FARA A AVEA IN SPATE O FORTA, CEL PUTIN CU CARACTER JURIDIC.
EU TOT CE AM REALIZAT,AM REALIZAT PRIN SERIOZITATEA , AUTORITATEA SI COMPETENTA DISCUTIILOR, VORBELOR SI A FAPTELOR, VI SE PARE PROBABIL PUTIN SI USOR DE TERFELIT DE "UN ORICINE" CARE FACE COMPUNERE PE FORUM .
CHIAR DACA NU SUNT O AUTORITATE JURIDICA, AM INCERCAT CHIAR IN RELATIA CU PRIETENII - MEMBRII CLUBULUI SAU INVITATI- CARE AU MERS IN EXCURSIE SA ASIGUR NIVELUL CORESPUNZATOR AL RAPORTULUI INTRE OFERTA SI CERERE.
LA TOATE EXCURSIILE AM SCRIS UN PROGRAM (LA BALCIK PE 2 PAGINI) IN CARE AM ARATAT CE AM AVUT DE GAND SA REALIZEZ, CE CUNOSC CE NU CUNOSC, UNDE SOLICIT AJUTOR, COMPLETARE SI DE CE NU INGADUINTA PENTRU NEREUSITE, CA SA STIE OMUL PE CE DA BANII.
AM CONSTATAT CU STUPOARE, ACUM LA BALCIK, CA DESI AU AVUT CUNOSTINTA DE ACEASTA PROGRAM, NU S-A DAT NICI O ATENTIE, MULTI NU S-AU OBOSIT SA IL CITEASCA, DAR SA IL CONSTIENTIZEZE? ACESTA A FOST MOTIVUL PENTRU CARE S-A SOLICITAT IN TIMPUL DESFASURARII EXCURSIEI, FIECARE DUPA PREFERINTE SA FAC PROGRAMUL PE CARE EI IL DOREAU. NU SE POATE.SI EU AS FI PREFERAT SA STAU LA SOARE, SA DORM, SAU SA MA PLIMB, DAR ATUMCI VIN CU MASINA PROPRIE. PREFER SA FIU JUDECATA PENTRU CE NU AM FACUT, DECAT PENTRU FAPTUL CA NU AM RESPECTAT PROGRAMUL ANUNTAT SI PENTRU CARE AM LUAT BANII.
EU AM UN MARE GRIJA PENTRU RESPECTAREA OFERTEI CARE ESTE ACCEPTATA IN MOMENTUL ACHITARII EXCURSIEI.
MIHAI IN STILUL CARACTERISTIC,MINIMALIZEAZA FAPTUL CA IMPREUNA AM DESCOPERIT UN LOC NOU, "CALATRETUL DE LA MADARA" DE CARE NIMENI NU STIA, DAR DATORITA LUI GEORGE GIURASCU SI CU AJUTORUL UNEI PERSOANE DE LA BENZINARIE, DE ACUM INAINTE O SA IL PUTEM VIZITA.
REFERITOR LA PROGRAMUL SCRIS,NU MAI VORBESC DE FAPTUL CA EU AVEAM PRETENTIA SA SE REALIZEZE CA NU AM DAT PENTRU EXCURSIA DE SAMBATA 12 ORE SI AM SOLICITAT GHID SPECIALIZAT PE ZONA, CA SA FACEM PLAJE IN COMUN.
DISTANTA PARCURSA A FOST LA FEL CA BUC- BRASOV, DUS INTORS 320KM, DAR DATORITA LIPSEI DE SERIOZITATE SI A INTARZIERILOR DE LA AUTOCAR, DAR SI A ALTOR SITUATII NEPREVAZUTE (UN TUR CICLIST CARE A OPRIT CIRCULATIA) TIMPII DE PAUZA S-AU MICSORAT DEVENIND INSUFICIENTI,S-A INTARZIAT FF MULT AJUNGAND LA 22.30 LA CAZARE.
DIN NOU MIHAI MINIMALIZEAZA INTARZIEREA LOR DE O ORA LA PRIMUL OBIECTIV,CARE A SCHIMBAT ORICE PLANIFICARE A TIMPULUI.
AS DORI SA INCHEI CU CATEVA LUCRURI:
* HOTARAT LUCRU SUNTEM UN POPOR SORTIT CA IMPOTRIVA ORICAROR DECLARATII VERBALE, SA NE FACEM DE RAS- ATRAG ATENTIA ASUPRA IMPRESIEI PE CARE O ARE GHIDA BULGARA, PE CARE CHIAR DACA O SOLICIT LA BALCIK 2 PRECIS VA FI OCUPATA, SI CARE A STAT CU NOI 12 ORE PENTRU CATE UN EURO DE PERSOANA 4 LEI.
* NU AM ORGANIZAT SI NU VOI ORGANIZA EXCURSII PENTRU A CUNOASTE RESTAURANTE.EU MERG PE PRINCIPIUL CA CHIAR DACA NU SUNTEM SARACI MAI AVEM MULTE DE VIZITAT SI NU TREBUIE SA RISIPIM, DACA SEARA PUTEM SERVI FIIND IMPREUNA BINE, IN CAZ CONTRAR SERVIM CE AVEM DE ACASA, PENTRU CA TREBUIE SA NE LUAM.
* ATENTIE LA INVITATI, VA ROG SA II INFORMATI BINE LA CE AU SA SE ASTEPTE, SA NU SE BUCURE CA ESTE EFTIN, SAU SA SPUNA CA ESTE PREA MULTA INFORMATIE SI VREA SA DOARMA.
* IIN EXCURSII VINE NUMAI CINE SE ACOMODEAZA LA UN PROGRAM PREOPUS, IN CAZ CONTRAR ISI ALEGE ALTE VARIANTE DE LA AGENTII CU COSTURI CORESPUNZATOARE, SAU DE CE NU CU MIJLOACE PROPRII, NU AM BAGAT MAN IN BUZUNAR LA NIMENI.
* SI UN LUCRU ESENTIAL DACA NU ESTE IN STARE SA IMBUNATATEASCA CU CEVA EXPUNERE,PROGRAMUL MA SUPORTA PE MINE CU BUNE SI CU RELE, NIMENI NU ESTE PERFECT.
* PE PARCURSUL ACESTOR RANDURI (CAM MULTE) AM FOST TENTATA SA SPUN CA NU MAI FAC EXCURSII, DAR EU VOI CONTINUA SA FAC EXCURSII, CAT TIMP EXISTA PERSOANE CARE SE INSCRIU.
*SCOPUL MEU A FOST SA MERG CU ORICE PERSOANE PENTRU A SPAREGE BISERICUTELE, DAR PE MIHAI IL ROG SA MEARGA PE ALTE CAI, NU CU MINE NU DE ALTA DAR NU DORESC SA MAI AUD DE EL.
*AVAND IN VEDERE SI ANTECEDENTELE PRIVIND NEMULTUMIRILE LUI PRIVIND MEMBRII FLORII DE FLOAREA DE COLT, NU AR STICA SA SE DUCA SA II MAI EDUCE SI PE CEI DE LA CLUBUL ALPIN, DACA ARE SPOR SI SA NE LASE PE NOI IN PROSTIA NOASTRA SAU SA ORGANIZEZE CEVA SA VADA, CATA LUME RASPUNDE LA CHEMAREA LUI, IN AFARA DE CATIVA DE CARE SE FOLOSESTE.
SUNT MULT MAI MULTE DE SPUS, DAR SI ASA MI SE PARE MULT SI NU MAI VREAU, SA AUD ACEST SUBIECT CREAT SI INTRETINUT ARTIFICIAL.
MULTUMESC LUI MIHAI CA DACA NU ERAM OBLIGATA SA VAD DE CE VENIN ESTE IN STARE IN SCRIS, NU INVATAM SA MA UIT SAUSCRIU PE FORUM.

VA UREZ EXCURSII FRUMOASE

AM CONSIDERAT CA SUNTEM PRIETENI SI EU STAU IN FATA IN VIRTUTEA NECESITATII DE A SE OCUPA SI ACEL LOC, NICIDECUM CA IL MERITAM. INTOTDEAUNA AM SPUS CA AS DORI CA ACEL LOC SA RAMANA LIBER CA ORICINE ARE CEVA DE SPUS SPRE FOLOSUL CELORLALTI , CHIAR DACA ARE SAU NU TALENT ORA

FARA SA IMI IMAGINEZ CA ESTE ASA O DORINTA DE A CUNOSTEGANDUL CA ELE VOR AJUNGE SA

MOT

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
23 Mai 2008 11:03 #581 de ex_admin
Scris de ex_admin pentru subiectul Re: Cursa cu obstacole : BALCIK _ 16-18 mai 2008
Parerile vad ca sunt impartite in ce priveste excursia. Regret ca s-a ajuns la probleme de acest gen. :(
Sper ca dialogul sa ramina civilizat, altfel echipa de administrare va fi nevoita sa ia masuri.

• ex_admin
  • Membru Nou
  • Membru Nou
Mai Mult
23 Mai 2008 11:16 #582 de Florin
Scris de Florin pentru subiectul Re: Cursa cu obstacole : BALCIK _ 16-18 mai 2008

mihai_cernat a scris: Fotografii sunt destule ! Eu am facut cred ca vreo 1000 poze !!!
Ideea e ca nu prea ma descurc sa le postez pe acest site... Am selectat cate ceva si probabil o sa-l rog pe Florin sa ma ajute la postat.

Mihai, poti ori sa pui intr-un mesaj link-ul catre un album online ori sa utilizezi optiunea "Incarca attachment" din fereastra de editare a mesajului (marimea maxima a unei poze atasate este de 256 KB). In cazul din urma recomand ca rezolutia maxima a pozei atasate sa fie 640x480.

Mai Mult
23 Mai 2008 14:16 #583 de mihai_cernat
Scris de mihai_cernat pentru subiectul Re: Cursa cu obstacole : BALCIK _ 16-18 mai 2008
Nu aveam de gand sa mai scriu la acest subiect, doar sa mai expun cateva imagini (ce probabil o voi face intr-un fel sau altul), dar atacul vehement al Sandei Miu , ma determina sa fac cateva precizari, la obiect.

Am carnet de membru al Florii de Colt de ani buni, pe vremea cand nu se faceau atatea discutii si atatea persoane "importante" nu aparusera pe firmament.

Sunt membru cu drepturi depline la CLUBUL ALPIN ROMAN si membru FONDATOR al Sectiei Bucuresti a Clubului Alpin Roman .

Cat despre "neica nimeni", se vede ca Sanda Miu NU cunoaste realitatea ampla (nu "universul" ei limitat la marimea unui autocar sau doua).
Eu am articole publicate in reviste de prestigiu in domeniul montan si cotidiane de AUDIENTZA NATIONALA (ca de ex. ROMANIA LIBERA).
Am sustinut proiectii publice in diferite locatii din Bucuresti si din tara.

Activitatea publicistica si mediatica am initiat-o cu ani in urma, prin forte proprii, fara a avea nicio "tutela" a clubului FdC.
Adevaratii montaniarzi , cei care merg pe munte wk de wk , ma cunosc si isi amintesc de serile de proiectii de la Preoteasa (Casa Stdentilor) si alte sali.
Cand am pasit la Floare de Colt, aveam deja un ascendent.
Am reprezentat inclusiv Floarea de Colt in competii intercluburi, cautand sa obtin locuri cat mai fruntase (certificate cu diplome).

Nu ma va influenta niciun pic parerea Sandei Miu sau a altora in privintza aptitudinii de a construi sau a "distruge" ceva !
Eu, la momentul acesta, DEJA am costruit ceva in domeniul montan !
Oamenii deschisi la minte vad faptele relevante si ma sustin.
La randu-mi , voi cauta sa realizez mai departe activitatea pt dragostea de munte .

Sa auzim numai de bine !

• mihai_cernat
  • Avatarul lui mihai_cernat Autor Subiect
  • Deconectat
  • Membru Premium
  • Membru Premium
  • pasionat de munte, fotografie, muzica
Mai Mult
23 Mai 2008 14:27 #584 de iftodegeta
Scris de iftodegeta pentru subiectul Re: Cursa cu obstacole : BALCIK _ 16-18 mai 2008
e trist ca s-a degenerat in cuvinte dure.
de mult am vazut un film frantuzesc in care o relatie se desfasura excelent prin tacere , doar gesturi , mimare ,
a fost un pas important exprimarea prin cuvinte dar de multe ori ele ranesc si raman spuse mai ales cand sunt si scrise sunt convinsa ca o discutie la cald ar fii mai benefica.
aici nu este vorba doar de Mihai ci in autocar au fost multi care aveau niste nemutumiri poate ar fii bine sa stim ce greseli au fost facute ca pe viitor sa fim familia Floarea de Colt .daca unii stau deoparte si nu-si spun parerea atunci au vorbit doar ca sa strice atmosfera. Pe viitor daca se va continua asa ,tot vor fii nemultumiri sau ce se va face? tu mergi tu nu
eu sunt ff obosita de aceast post Balcic am contribuit la org. acestei excursii si ma simt responsabila ,imi pare rau de supararea Sandei si stiu ca a muncit s-a zbatut dar avem si o datorie ca toata lumea sa se simta bine si eu am vrut sa stiu care a fost cauza acestui impas.
poate e mai bine sa stai deoparte , sa nu te implici doar sa participi daca vrei sau nu .
ma mai gandesc

Mai Mult
25 Mai 2008 08:36 #587 de sanda_miu
Scris de sanda_miu pentru subiectul Re: Cursa cu obstacole : BALCIK _ 16-18 mai 2008
Getuta, imi pare rau, ca discutam intre noi ceea ce am mai discutat.
Cauzele sunt clare:
*vremea frumoasa,a schimbat preferintele si dorintele.
*necunoasterea programului si neconstientizarea lui.
si pentru ca trebuiau sa crtice pe cineva, eu am fost cea mai in fata.
Pe tine te doare capul, pe mine ma doare sufletul, care crezi ca trece mai repede?.
In activitatea mea de ghid, ne temeam de vremea rea , ca atunci incepeau tot felul de nemultumiri, dar de vreme frumoasa niciodata nu mi-am ridicat problema.

Intrebarea mea este ce fac eu cu Balcik2, ca imi va fi greu sa merg, fara sa imi pereclitez situatia la serviciu,voi fi f obosita dupa Israel, dar cel mai important lucru,nu imi mai face placere sa ma asez in fata pe scaunul ghid,ului Vasile nu merge,.....pana luni la ora 17 trebuie sa am pregatit un raspuns.In caz contrar marti trebuie sa platesc autocarul si intru in malaxor.
Poate conduce altcineva, care eventual a fost acum, si stie, traseul, beneficiaza de gratuitate.
Daca merg, sa sti ca nu mi-ar strica sa ma odihnesc, sa fac si eu ce vreau .

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.189 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor