se poate vedea daca un topic a fost editat in lista ?

15 Apr 2008 10:56 #436 de angela
Mai adaug inca o intrebare la lista mea- de mai jos (am mutat-o aici, ca vad ca nu imi raspunde nimeni!)
As vrea sa stiu daca se semnaleaza cumva o re-editare a unui text de autor, in pagina introductiva? La ce ma gindesc, ca poate nu e clar. Ca sa nu faci o mie de posturi, ci vrei doar sa updatezi o informatie, mai adaugi ceva, mai modifici niste date care au expirat eventual sau le corectezi, ca s-a schimbat ceva, nu vrei sa faci un topic nou(ca e aceeasi poveste!) poate nu a raspuns nimeni ca nu a fost de comentat, daca ai posta alt mesaj 'raspuns tie insuti?' nu e conform regulilor obisnuite din forumuri, deci decizi sa editezi... ce se intimpla cu mesajul modificat? ramine in locul lui vechi, deci nu se atrage atentia in niciun fel cuiva eventual interesat de evolutia subiectului ca s-a intimplat ceva?

draga admin(= :ugeek: ),
ai promis ca ne mai luminezi si cu altele, mai ales pe incepatori, ca de exemplu atunci cind apare un post nou, topicul se coloreaza in rosu... si alte mici secrete, utile. mai asteptam.
Ar fi util sa scrie undeva :? (scrie?) clar - cit de mare poate fi un atasament/ poza. Altele nu imi vin acu in minte, scriu si eu chestii de care m-am intrebat eu sau am fost intrebata (pe tren, de ex.).
alte informatii care mie mi s-au parut utile:
- poti sterge un post al tau pina nu ti s-a raspuns la el;
- poti reclama un post la admini (cere sa fie analizat) daca ti se pare ca nu este in regula cu butonul triunghi cu semnul exclamarii- nu am incercat, am inteles corect, sper. (poate ca trebuie sa spui si de ce vrei asta, nu stiu. Asa este?)

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
15 Apr 2008 18:07 #444 de ex_admin
Mesajul modificat ramine la locul sau, iar din cate mi-am dat eu seama pina acum nu apare vreo avertizare (iconita rosie sau alerta pe e-mail in cazul subiectului la care s-a facut inscriere / subscriere).

Intr-adevar, un subiect (topic) care contine un mesaj necitit inca de un utilizator apare (numai pentru acel utilizator) cu o iconita rosie in loc de albastra. Dupa citirea mesajelor noi din acel subiect, icontita isi va schimba din nou culoarea in albastru.

Un atasament poate avea cel mult 256 Kb (1/4 MB).

Asa este, un post sau subiect al tau nu il poti sterge decat daca nu s-a raspuns inca la el.
Da, cu acel buton sub forma de triunghi care incadreaza un semn de exclamare se poate raporta un mesaj considerat neconform regulamentului forumului. Exista si o lista cu optiuni referitor la motivul raportarii.

• ex_admin
  • Membru Nou
  • Membru Nou
Mai Mult
16 Apr 2008 09:11 #447 de Diana
La un topic se pot "ingheta" mesajele astfel incat dupa ce au fost trimise sa nu mai poata fi editate/sterse. Cum se face practic asta ?

Mai Mult
22 Apr 2008 12:55 #476 de Florin

Diana a scris: La un topic se pot "ingheta" mesajele astfel incat dupa ce au fost trimise sa nu mai poata fi editate/sterse. Cum se face practic asta ?

Inca nu stiu, trebuie studiat in documentatie sau chiar in PA (Panoul de Administrare).

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.163 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor