E si vreme de vacante, e si prea cald uneori, asa ca fugim la munte cind putem, ca acolo ne e noua bine
![:) :)]()
Din aceasta saptamina, avem citeceva deja de raportat.
Ma bag si eu la inaintare, de aceasta data cu 2 albume, cu comentarii la poza, ca de obicei.
In vizita la mama Oara, marti-miercuri, la
Diham: urcare pe
drumul Grecului, coborire prin muntele
Diham, Poiana Izvoarelor, Munticel:
photos.app.goo.gl/LWk9jeJp22XqD4MQ7
Simbata,
la Verdeata:
photos.app.goo.gl/CMURc9bWaAoYZuUS7
Artemiza are un album de la
Concertul de vioara si chitara la 2025 m. alt. (cabana Caraiman):
Astazi sambata -29 iulie 2023 o drumetie la cabana Caraiman 2025m alt. , situata pe versantul prahovean al M-tilor Bucegi in caldarea de obarsie a Vaii Caraimanului, asezata intr-o pozitie deosebit de pitoreasca, inconjurata de munti, nori si flori, de pe terasa careia am admirat impresionantii pereti ai Caraimanului si Jepilor Mici .Cele patru montaniarde : eu Artemiza, Bernadeta, Diana si Lavinia am ajuns la ora 11.10 la concertul gratuit in aer liber, concertul final de vioara si chitara al absolventilor condusi de violonistul Alexandru Tomescu, binecunoscut de toti de la Sala Radio .Placerea a fost atat de mare cand ne-am intalnit cu colegii de la Clubul Alpin Floarea de Colt Bucuresti : Emil Georgescu ,Silvia Scuturici , Marian si Aurelia ,Liana Popescu, Oana, Sorina, Cantemir si multi alti iubitori de muzica si natura! La finalul concertului am continuat drumetia la Crucea Eroilor de pe Caraiman la 2291m alt. denumita Crucea comemorativa a eroilor romani din Primul Razboi Mondial (1916- 1918 )- monument istoric .Am admirat Valea Jepilor (sau a Caraimanului), ce se pravale spre Busteni si in fundal clabucetele Muntilor Baiului.
photos.app.goo.gl/9x7k82xsu6f8LKw17
Alte relatari foto de la concert, au sosit si de la
Diana C:
Un concert emoționant
photos.app.goo.gl/6Jfzz8X1iY76qQXM6
si de la
Emil:
pozele și filmulețele cu concertul de vioară și chitară clasică de la cabana Caraiman, 29 iulie.
Pozele, plus câteva comentarii se găsesc în GooglePhotos:
photos.app.goo.gl/yPDFPUj3CsyNSLCM6
Sâmbătă, 29 iulie, pe platoul din fața Cabanei Caraiman (2025 m), a avut loc concertul de vioară și chitară clasică, organizat de violonistul Alexandru Tomescu, actualul propietar al cabanei. Opt tineri, ucenici ai lui Tomescu, absolvenți ai cursurilor de măiestrie artistică și excelență în muzică clasică, Master Class, de vioară și chitară clasică, au susținut concertul de absolvire în această zi. A fost o adevărată plăcere să îl văd pe Tomescu cântând la vioară, și mai ales, să îl văd cum trăia Muzica
![:) :)]()
Cu siguranță că o să mai vin la cabana Caraiman când se vor mai organiza concerte de muzică clasică.
Filmulețele cu concertul le-am încărcat și pe YouTube
www.youtube.com/watch?v=Fbe92RRqat8
www.youtube.com/watch?v=QdbvnnvBc8E
www.youtube.com/watch?v=sMYSjdTdZ9Q
www.youtube.com/watch?v=iesuyBuRQo8
www.youtube.com/watch?v=ixNtnpwYtv4
www.youtube.com/watch?v=j6Qdr6qI1us
www.youtube.com/watch?v=L3aFob2PPGM
www.youtube.com/watch?v=B_95D5zCm_Y
De pe
Briul lui Raducu, am primit un album de la
Cristian L (ne bucuram sa salutam un contributor nou la Cronica noastra):
photos.app.goo.gl/BR1hfQRMHCicbv5q8
Dumitra raporteaza din
Ceahlau:
Masivul Ceahlau - Vf.Toaca 1904m
photos.app.goo.gl/yASmUh9dRZuVUQDg6
Al doilea album de vacanta al
Dumitrei este din
Rarau-Giumalau:
Pietrele Doamnei - Vf.Rarau 1651 m - Vf.Giumalau 1857 m - Cabana Giumalau - Polita Caprelor
photos.app.goo.gl/YMNa4E4sDQHQJvMU7
De la
Svetlana, avem ceva din
Hasmas:
O excursie cu Hai sa socializăm în Hășmaș. A doua zi din Bălan Piatra singuratică, Hpșmașul Mare, Lacul Roșu. A treia zi fabrica de bere Csikisor, biserica Fortificată Hărman.
photos.app.goo.gl/CNh252B5SJDua8FN9
... va urma ...
Reamintim că cele prezentate de noi în Cronica sînt de regulă activitități ale membrilor activi ai Clubului Alpin Floarea de Colt / foști membri/ și ale simpatizantilor noștri, majoritar cu participare și a altor colegi. Participarea la aceste ture este gratuită și fiecare este responsabil pentru alegerea turei sau participării, dar dorim să ne cunoaștem înainte de a accepta noi membri în Clubul nostru.
Sîntem deschiși celor care vor să ni se alăture în ture, le primim contribuțiile la Cronică, chiar dacă nu fac parte din Club, fără însa a ne 'lăuda' cu ceva care nu ne aparține, contributorii fiind responsabili 100% de ceea ce trimit sau postează singuri la Cronică.