saptamina 11-17 octombrie 2021

18 Oct 2021 14:31 #4199 de angela
saptamina 11-17 octombrie 2021 a fost scris de angela
Dupa o saptamina de ploi fara sfirsit... speram ca vremea si vremurile vor fi ceva mai ingaduitoare cu noi. Ploaia s-a mai oprit... duminica
si primul raport l-am primit de la Mihai R:
La plimbare printre culorile toamnei de la Timiș Jos la Brașov, în sus pe Lamba, în jos pe Crucurul Mare 17.10.2021

Ploua de aproape o săptămână însă duminică se anunța doar înorat. A fost o zi ce face parte din povestea toamnei din fiecare an. Mult aer curat după ploaie, multe culori ce fac parte din spectacolul natural al toamnei, liniștea pădurii și un grup pasionat de drumeții. Am urcat pe V. Lamba spre Poiana Ruia cu o pauză la Cab. Postăvaru. Coborâm lin pe Crucurul Mare care se animează cu cât ne apropiem de Șaua Tâmpei și Brașov. Multă lume a ieșit la plimbare în aerul curat de după ploaie al toamnei. Facem o scurtă plimbare prin Brașov și prindem în ultimele minute IR de la 17:00 spre București.
photos.app.goo.gl/CGPjyModAJyHCH2U7

A mai fost lume si prin Baiului, prima raportoare -Svetlana:
Plimbarea de duminică, între Azuga și Snaia începută pe Sorica și terminată pe Cumpătu.

Sorica-Cumpatu sau Totul e bine cînd se termină cu bine:
photos.app.goo.gl/yyQk2HtZ1uqG5Jpg6

Am iesit si eu putin duminica din casa, si am un album cu foto cu telefonul (il voi tine citeva zile/saptamini disponibil(pe urma il voi sterge probabil de pe arhiva online), deci calitatea lasa de dorit, dar macar vedeti ceva din ce am vazut eu:
Ciorogarla-Sabar, explorari loco
photos.app.goo.gl/yGqDHVsdLVgVo1yQ9

... va urma ...

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.151 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor