Donează 3.5%

Donează 3.5% din impozitul pe venit pentru anul 2023.

1. Dacă ai cont în SPV (spațiul privat virtual) completează formularul 230 (folosind Acrobat Reader sau alt soft echivalent) cu datele personale şi datele clubului şi depune-l online pe site-ul ANAF: Formular-230-2023-online.pdf (right-click + save link as... PDF-ul nu poate fi vizualizat în browser).

2. Dacă nu ai cont în SPV (spațiul privat virtual) printează formularul 230, completează-l cu datele personale (conform instrucţiunilor din document) şi trimite-l prin poştă la ANAF: Formular-230-2023-print.pdf (click pt a fi vizualizat în browser sau right-click + save link as...).

Data limită pentru depunere: 25 mai 2024.

Îţi mulţumim!

Saptamina 26.11-2.12 2018

02 Dec 2018 19:17 - 04 Dec 2018 17:13 #3438 de angela
Saptamina 26.11-2.12 2018 a fost scris de angela
A venit iarna!!! nu atit cu zapada, ci ger la acest sfirsit de saptamina, mai ales!

Raportul incepe de data aceasta cu ziua de vineri, care a fost si ea zi libera (nelucratoare), si anume cu
Emil, care a fost in Baiului:
Busteni-Culmea Zamora-Saua Baiutul-Saua Baiului-varful Baiul Mare (1895 m)-varful Dragan (1771 m)-Piscul Cainelui-Piciorul Cainelui-Sinaia.

A fost una dintre cele mai frumoase ture de iarna de cand merg la munte, atat ca vreme, precum si ca stare a zapezii de pe culmea principala a Baiului (perfecta pentru drumetie in acea zi), dar mai ales ca peisaje (au fost deosebite) ! Tura in Baiului a fost una clasica, de la Busteni am urcat pe culmea Zamora apoi am continuat pe culmea principala spre sud, urcand pe varful Baiul Mare (1895 m) coborarea spre Sinaia fiind pe Piscul Cainelui. Am avut ceva aventuri la intoarcerea in Bucuresti din cauza unor trenuri anulate, dar tot raul spre bine, fiindca ceea ce am vazut azi in Baiului a fost ceva foarte frumos, fiind principalul motiv pentru care imi plac asa mult drumetiile pe timp de iarna. In continuare las fotografiile sa vorbeasca.
photos.app.goo.gl/9suLn9m5x65CnjxZ6

si un filmulet:https://www.youtube.com/watch?v=lIuyU5KxZ58

Tot vineri, cu 3003, impreuna cu Andreea M, 'am serbat-o' cu o plimbare insorita in zona dealurilor Brezei. Plecasem cu ideea ca mergem de la Gurga spre Cimpina, dar nu am coborit la timp, asa ca, in final am ajuns IAR pe Carunta, pe dealul Lazu, la Pietris, pini, Fagul Printesei si valea Tirsa, cu intoarcere prin Ograda si pe sub Gurga.
photos.app.goo.gl/S41kSqFVq4fbwQko6

Si albumul Andreei:
photos.app.goo.gl/rgwPLGLryh5u7zEh9

Simbata, la initiativa lui Marius si Moniq am ajuns in Ciucas, tot impreuna cu Andreea.
Traseul a fost un dublu circuit pornind de la Muntele Rosu pe TR, apoi spre Chirusca, Tigai, vf Ciucas, saua Tigailor, inchizind circuitul Tigailor, si apoi coborire pe clasica BG pe la izvorul Teleajenului (fintina Nicolae Ioan). Gerul a fost condimentat si cu vint, in special suparator in zona virfului Ciucas, dar am avut parte de cer albastru cum numai iarna vezi, mai ceva ceata misterioasa. Zapada pe alocuri mai deloc, destul de multa zapada inghetata si gheata, asa ca la alegere am mers cu sau fara coltari, mai mult sau mai putin. Am iesit din traseu la asfintit, profitind la maxim de ziua lumina. Gerul 'centenar' ne-a pus la incercare activitatea foto, ca subiecte ar fi fost multe! Din drum am salutat Ciobanul cu oile si pe Goliat.
photos.app.goo.gl/avBh4Tm9YdrrrM4H6

si albumul Andreei:
photos.app.goo.gl/Lrnasi9eLi5dd9iP6

Dumitra ne impartaseste impresii dintr-o tura cu o destinatie clasica la vreme de iarna, in albumul Ziua Nationala la cabana Diham : urcare din Predeal pe valea Leucii si coborare pe Clabucetul Baiului Predeal:
photos.app.goo.gl/BUF9CSe8W9ckukms5

Si Rodica R a fost la Diham:
Un we la cabana Diham cu un program flexibil, fiecare s-a plimbat pe unde a vrut si s-a distrat in voie
sau nu a putut sa adoarma pana la orele mici ale diminetii.

flic.kr/s/aHsmwVCax2

Iata si albumul lui Vali G:
photos.app.goo.gl/y59GxraS6K5c5Hvg6

Nici Iura nu a lipsit 'la apel', iata si raportul lui din acest sfirsit de saptamina rece, de data asta a fost la Brasov:
Cele mai spectaculoase imagini ale Brasovului sunt cele de pe varful Tampei la ora asfintitului. Problema este ca telecabina isi incheie programul la 5pm inainte ca ultimele faze ale apusului (si mai ales aprinderea luminilor orasului si asa zisa "ora albastra" fotografica) sa se fi consumat. In aceste conditii daca voiam sa prind poze deosebite, nu aveam decat varianta sa raman pe varf si sa cobor pe intuneric la frontala, pe un ger de -14 grade si, posibil, cu ursul in spate. Platforma de belvedere de sub varf se golea cu repeziciune, ultimii plimbareti indreptandu-se spre telecabina, in timp ce orizontul incepea sa se inroseasca. Eram pe varf de vreo ora si jumatate, se lasa intunericul, se intetise gerul, luminitele orasului de abia incepeau sa se aprinda iar eu incepusem sa inghet si inca nu eram hotarat ce sa fac. In final, am decis ca in vorba aia "mai bine sa-mi fie rau decat sa imi para rau" si am luat decizia sa raman orice ar fi, era o ocazie unica si irepetabila. S-a adeverit ca pe cei curajosi ii ajuta norocul, iar norocul meu a fost un grup de muntisti (am aflat ulterior ca erau membri ai asociatiei "Cocosul de munte", plus o invitata de la un club din Galati) care au urcat pe inserate pe la treptele lui Gabony cu acelasi scop ca si mine, sa admire panorama nocturna a Brasovului. Vazand ca sunt unul de-al lor m-au adoptat imediat, am fost servit cu ceva tarie sa ma incalzesc, apoi am gasit cunostiinte comune, Sorin, conducatorul grupului povestind ca fusese coleg de escalada in tinerete cu Emilian Cristea. Coborarea la frontala prin saua Tampei a fost o experienta de neuitat. Iata si pozele, foarte muncite, cu un aparat greu controlabil pe intuneric si ger.

photos.app.goo.gl/VVpQb2TwkpM2c5cr6

Asteptam si alte rapoarte!
Va rugam sa ni le trimiteti sau sa le postati singuri.
Ultima editare: 04 Dec 2018 17:13 de către angela. Motiv: update

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
03 Dec 2018 23:49 #3439 de ROFMihai1075
Scris de ROFMihai1075 pentru subiectul Saptamina 26.11-2.12 2018
A venit si intai decembrie. Se anunta doua zile frumoase. Mergem sa dormim o noapte la mama Oara la Diham, si sa sarbatorim 1 Decembrie. Mitica a strigat de data asta adunarea si ne-am adunat 15. Mergem pe Valea Leucii din Predeal, este senin, soare, dar ger. Ajungem cu bine la Diham si dupa ce ne hotaram fiecare in ce camera vom sta, ne impartim in cateva grupuri si mai pornim la plimbare. Noi am format un grup de patru (Vali G, Marian S, Mitica L si eu) si am dat o fuga pana la Malaiesti ca tot era vremea buna. Am grabit ceva pasul pentru a ne intoarce pe lumina (am facut in jur de o ora jumat. la dus), plus ca incepea si petrecerea de 1 Decembrie si ne asteptau Amicii Salvamont din Brasov care au fost foarte primitori cu noi, ne-au rezervat locuri la cabana si ne-au invitat la petrecerea organizata de ei de 1 Decembrie. Despre petrecere...trebuia sa fi fost acolo ca sa simti spiritul... Am incercat sa prind cateva cadre si am facut cateva filmulete.
Duminica ne-am imparit in doua grupuri si am coborat spre Predeal.

photos.app.goo.gl/Px424rwk41e16Lo29

photos.app.goo.gl/cijxGxmGtQG2zYdP8
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
04 Dec 2018 16:43 - 12 Iun 2019 10:04 #3442 de hoinar
Scris de hoinar pentru subiectul Saptamina 26.11-2.12 2018
De Ziua Naţională în Ciucaş în formula Angela, Andreea, Moniq şi Marius. O zi însorită dar friguroasă, vizibilitate în toate direcţiile aşa cum numai într-o zi geroasă de iarnă se poate, ceva vânt pe sus care probabil a coborât temperatura ocazional către cele -15 grade prognozate (motiv pentru care n-am zăbovit prea mult pe vârf), zăpadă destul de puţină dar în general bine îngheţată, senin mai toată ziua dar ceva ceţuri purtate de vânt către dup-amiază, tocmai bune pentru fotografii (reuşite sau nu). Am urcat de la Muntele Roşu către şaua La Răscruce, şaua Gropşoare, şaua Chiruşca apoi pe vf. Ciucaş... am coborât spre şaua Tigăilor şi ne-am întors pe sub Tigăi, cabana Ciucaş, pârâul Teleajen iar de la fântâna Nicolae Ioan am urcat înapoi la Muntele Roşu, în total cca 16 km.

photos.app.goo.gl/3ZQP8BiLi3k6i9L68


Track GPS online @ www.alltrails.com/explore/recording/circuit-in-ciucas Track-ul GPS se poate folosi doar pe propria răspundere.
Ultima editare: 12 Iun 2019 10:04 de către hoinar. Motiv: edit link
Următorul utilizator(ori) v-au spus Mulțumesc: angela

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
07 Dec 2018 14:37 #3445 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Saptamina 26.11-2.12 2018
Cateva poze din minivacanta de 1 decembrie si din zona Lepsa.
Soare vesel , frig taios...In prima zi am revazut cascada Putna si ne-am plimbat prin zona, nu mult, ca s-a intunecat. A doua zi: Cheile Tisitei, pe -15 grade, pana la tunel, ca nu e timp de mai multe explorari cand e ziua scurta. A treia zi intentionam sa ajungem la doua cascade mai la nord, in zona Manastirii Casin dar, surpriza, drumurile care trebuiau sa ne duca pe scurtaturi (adica 20 de km pana la Soveja+ 20 de km pana la Casin) erau impracticabile si trebuia ocolit 70 + 100 km!, cu toate ca google maps le indica bine-merci ca foarte ok (doar pe Waze descopereai adevarul) asa ca n-am avut ce face si am vizitat 2 manastiri si - patriotic - monumentele de la Marasti si Marasesti .


photos.app.goo.gl/CzSdPvFCHW3P6vA76

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.163 secunde

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 6:00, primele două vagoane sau trenul InterRegio 1631, ora 7:17. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală
Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:45, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.