A venit vara si astronomic si ... canicular.
Dar muntele e la locul lui, si il vizitam in continuare, chiar si cind altii mai trag cite o fuga si la mare.
Am primit deja citeva rapoarte foto, asa ca incep insiruirea contributiilor colegilor nostri.
Cu...
Sanzaienele- 24 iunie 2017 -
drumetie Busteni - valea Jepilor Mici-Cascada Caraiman- cabana Caraiman- Rezervatia Jnepeni-Piciorul Pietrei Arse- Sinaia, de la
Artemiza:
goo.gl/photos/5EjjkmtD4gtD1jiL6
si din aceeasi tura, raport de la
Radu A:
Eu am fost cu Miza pe Jepi si coborat pe piciorul Pietrei Arse. In grup am mai fost cu Gabi, Alexandra, Irina, Lia.
Iaca zi pozele:
kermit.go.ro/vjepi-parsa17.tar
kermit.go.ro/radu/vjepi-parsa17/index.htm
in ordinea sosirii, urmeaza
Vali M -
goo.gl/photos/3J17eZEsDmxwwNyaA
Busteni - Poiana Costilei - Hornul Pamantos - Malin - Valea Coltilor - Strunga Galbinele - Galbinele Secundar - Scorus - BMC spre Malin - Releu - Pripon - Cerb - 24.06.17
Gabi P:
goo.gl/photos/uPLkPP7bDP2n7p2cA
si
Eugen:
goo.gl/photos/e8pFXCGn8LqRTJUK9
Mai avem in meniu, o excursie in zona
muntilor Buzaului, la Siriu si imprejurimi, unde am fugit de caldura cu
Svetlana si Rodica, si am dormit in cort la coada lacului.
Foto de la
Svetlana:
goo.gl/photos/4BK7KAmwAqK5Z9wE6
si de la mine:
goo.gl/photos/FPPSUTNfXqmRetxP9
O tura frumoasa a fost
pe Valea Morarului in sus si valea Cerbului, in jos, din care avem un album de la
Loredana:
goo.gl/photos/Tm6SyXqonFoPQxT86
Si ne bucuram sa ii vedem pozele si altfel decit pe facebook
Alte detalii le gasiti in albumul organizatorului grupului,
Vali G:
De la Gura Diham, cabana Colții Morarului. intrăm pe Valea Morarului, trecem pe la cabana Omu și coborâm pe Valea Cerbului, unde întâlnim, în căldarea de sus, la stână, un turist epuizat. Am mers împreună până la ieşirea din Valea Cerbului de unde a fost preluat de rapida echipă Salvamont Buşteni, condusă chiar de dl Haiduc, cu un ATV. Zăpada nu mai este o problemă pe vale.
goo.gl/photos/qyevtBYkD1wJSzeDA
Din pacate, doar pe facebook, am vazut poze de la o tura in
Fagaras, unde a fost
Elena A si prietenii ei.
Misu a organizat o iesire pe la
Breaza: Breaza - Vf.Gurga - Valea Tarsei - Provita
Primul raportor,
Mihai R:
goo.gl/photos/BCHxHK8qRHxXshSd8
si de la
Doina:
goo.gl/photos/dH1CLWZCoAMKc8p16
Si de la
Geta:
O excursie usoara dar sub semnul canicului de duminica din Breaza la Provita ,. Mihai Drumea a o initiat aceasta drumetie iar eu am fost mesagerul. Am coborat in Breaza , deja la 8.30 era f cald , urcam la crucea de pe Gurca apoi pe dealuri printre maracini dar si covoare de flori coboram in valea Tarsei iar de aici pe asfalt si putin pr drum forestier ajungem in Provita de unde cu o ocazie din Campina luam trenul 3008 .
albumul meu
goo.gl/photos/LDw3ixh4xTd2No2q6
Iata si raportul de la
Mirela:
Doua zile, la umbra prin paduri.
Sambata Piatra Mare: Timisul de Jos-Dambul Morii-Ocolire Canionul 7 Scari-Cabana Piatra Mare(1630 m)-Platou-Coada Pietrei Mari-Peste Tunel-Predeal,28 km,24.06.2017.
goo.gl/photos/eGyo8bo2YVMzZwbHA
Duminica, pe dealuri. Valea Larga-Gurguiatu(1339 m)-Comarnic,23,7 km,25.06.2017
goo.gl/photos/4u8yb8ZoNnw9c2cb7
De la
Nelu P a venit o relatare foto de duminica:
Trenul 3001 avea 5 vagoane. Numai ca trei sunt pentru R 3008, R 3010 tot cu doua vagoane. Caldura mare si la munte. Pe platou soarele ardea.
25.06.2017_Poiana Tapului_Poiana Stanei_Piciorul Pietrei Arse_Drumul lui Schiel_Busteni
goo.gl/photos/iww78Nn66d4BHYsH7
Mihai si Claudia au incercat sa gaseasca rododendroni prin zona Moeciului de Sus. Iata ce scrie
Mihai:
Numai ca nu am mai gasit nimic. Am urcat pana pe Dudele si pe Varful Leoata se mai vedeau ca destui, dar era prea departe de ajuns pana acolo.
Am gasit pana la urma o zona cu rodo sub Saua Strungulita.
De acolo am continuat cu Saua Strunga, Casa de vanatoare Bangaleasa si inapoi.
goo.gl/photos/Ko3dtbkF6FqEAvW6A
Vali G mai are un raport si pentru duminica:
25.06.2017, Valea Coștilei, firul secundar
Echipa și traseul stabilite ad-hoc, îin personalul de 6.23, coborâm la Bușteni și mergem pe Plaiul Munticelu până la refugiul Coștila, unde l-am intâlnit pe Bogdan cu echipa . Intrăm în Valea Gălbinele, firul secundar , continuăm pe firul principal, intrăm pe Scoruș, urcăm în BMC, facem stânga și urcăm în platoul Bucegilor prin hornul lui Gelepeanu, impreuna cu Baza și Vlad, care tocmai au escaladat Creasta Coștila-Galbinele. Am coborât pe Jepii mici. Pe Gălbinele, firul secundar nu este zăpadă.
goo.gl/photos/nL936qEe2YDtEUtb9
Inca un raport a sosit de la
Mihaela ![D: D:]()
Zi insorita si multa lume pe platou, la pas sau cu biciclete.
24.06.2017-Sinaia-Cota1400-Pe sub Furnica-Piciorul Pietrei Arse-Vulparie-Sinaia
goo.gl/photos/TToEaq3RzvGgfNrV9