saptamina 6-12martie 2017

12 Mar 2017 17:55 #2821 de angela
saptamina 6-12martie 2017 a fost scris de angela
Pretext bun si 8 martie (sau pe acolo) pentru fetele de la Floarea de Colt sa iasa in natura, chiar daca nu neaparat la munte.
Daca eu m-am dat cu bicicleta, in cautare de flori de primavara prin imprejurimi, o echipa serioasa de 5 combatante au fost la padure si avem si ceva poze primite deja.
Padurea Cernica, lacul Tanganu:
un prim album -de la Mihaela I - goo.gl/photos/rUBZTr1oPVhq2F5M8
inca unul, de la Silvia - De Mucenici, pe 9 Martie, Liana a organizat o iesire la padure la Cernica. Am mers de la intersectia cu autostrada pe valea Tinganului si am tinut aproape de apa pina am ajuns la canton, unde erau si doi mistreti foarte parfumati. Asa de tare miroseau, incit am dat bir cu fugitii, lasind-o pe Liana sa faca prim planuri, pe care le-am inclus in album. Am fost 5 doamne, un program post 8 martie, suta la suta feminin.
goo.gl/photos/7PbpcY7CmmSpUrK47
Cu bicicleta pe riuri, mai ales Arges- goo.gl/photos/Se8zdLC3sAL976ye9

Sfirsitul saptaminii a adus ploi si ninsori, si prognoza de simbata a imputinat calatorii pe 3001, in mod evident. Dar, trebuie sa mentionam si faptul ca o excursie organizata de Artemiza la Simbata, la poalele Fagarasilor - cu balul Martisorului, a atras destui participanti si ea.
Excursiile de simbata sint deja de bine de rau raportate, pe facebook sau in albume, pe care le-am vazut sau primit deja (cei care doresc sa trimita albume/linkuri la albumele lor sint desigur in continuare bineveniti, cu observatia ca albume sau poze de facebook nu pot populariza pentru ca se refera la o audienta conditionata- prietenii de facebook).
O excursie am facut la cascada Izvoras, plecind pe valea Zgarbura, cu intoarcere prin Plaiul Paduchiosu, Cota o Mie, Cuibul Dorului. Un album- aici . Pe facebook au raportat Mihai C, Minerva si am mai vazut ceva poze si de la Andreea M.

Alta destinatie a fost Cabana Diham, prin Plaiul Munticelu si intoarcere la Gura Diham, "pe conducta" - de aici raporteaza Mihaela D -
goo.gl/photos/5tkRAUrBfb532UFHA
Alte poze am mai vazut si de la Loredana D.

Cu 3003, a fost o tura pe Plesuva, cu Mirela, Sensei si Mihaela I - goo.gl/photos/pcu64Bb3mfYJxSWb6
Din pozele Mihaelei, vedem ca a inflorit acolo maseaua ciutei alba.

Pun tot aici, ca se lega, raportul saptaminal al Mirelei:
Sambata, Posada-Plesuva (1255 m)-Comarnic.
goo.gl/photos/AMeAXyQEBiAoy2i38
Duminica, Posada-Piciorul Florei-Lancea (Antene)-Comarnic.
goo.gl/photos/YxoZsEohuSUuH2Ap7

De duminica, avem un album "proaspat si cald", sosit de la Gabriela- din Piatra Mare:
goo.gl/photos/g9v1bVZC2VFiLCpJ7
[citeva comentarii la poze ar fi utile, mai ales pentru cei care nu cunosc pe de rost locurile. Asta este o observatie generala, pentru toti contributorii :) ]

Desigur vor mai veni si poze, sper, din excursia Mizei, deocamdata avem doar de la cea mai harnica excursionista-reportera, Svetlana, un album din tura pe Magura Codlei, programata la intoarcerea acasa de la Simbata:
goo.gl/photos/WxrHdLo4T68cJB5RA

Bogdan are si el citeva poze "de atmosfera":
goo.gl/photos/VV22HkwJC75vTS2aA

Geta este urmatorul reporter de serviciu in excursia la Simbata:
goo.gl/photos/z8KVq8AFbdffs6FZ7

Svetlana vine cu completarea traseelor din prima zi: Prima parte din excursia de trei zile organizata de Miza la Sambata. Întâi pe urmele Părintelui Arsenie Boca, pe de alta o încercare temerara de circuit prin culmea Dragusului
goo.gl/photos/nb1o3UsSDgC6dbAX6

Iata si raportul Artemizei:
Stabilit cu aproape 3 luni inainte, ,,Balul de 8 Martie 2017 " , s-a realizat intr-o excursie de 3 zile : 10 / 12 -III-2017 cu drumetii spre Valea Sambetei din Fagaras-1401 m alt. , chilia parintelui Arsenie Boca de la 1600 m alt., o incercare spre Muchia Dragusului , sambata seara o petrecere cu dans si voie buna , incheiata cu Varful Magura Codlei ( 1292 m alt ) , unde am avut planificata intalnirea cu un ghid din Brasov specializat pe fauna Zgremtia Cosmin. Va invit sa vizionati albumul meu.

goo.gl/photos/kFey3PAnPNWJcmYF8

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
23 Mar 2017 20:00 - 23 Mar 2017 20:01 #2831 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul saptamina 6-12martie 2017
Inca o serie de poze din excursia de la Sambata :)
goo.gl/photos/tMLHh11XBftksAyP7
Ultima editare: 23 Mar 2017 20:01 de către Ilinca.

Mai Mult
24 Mar 2017 22:08 #2833 de angela
Scris de angela pentru subiectul saptamina 6-12martie 2017
Am primit de la Emil:
Cu scuzele de rigoare pentru intarzierea de aproape doua saptamani, va trimit pozele si filmuletele de la excursia organziata de Miza la Sambata de Sus si Magura Codlei.

Pozele plus comentarii le puteti gasi in Google Photo, impartite in trei albume, dupa cum urmeaza:

Izvorul parintelui Arsenie Boca, 10 martie: goo.gl/photos/37R8ivQv59mYZomM7

Tura cabana Valea Sambetei si bal de 8 martie, restaurant Caprioara, 11 martie: goo.gl/photos/kxYsbiyxJqLVXrcr6

Tura Magura Codlei, 12 martie: goo.gl/photos/kVVVTRM5KBL6JAE16

Pozele, la rezolutie normala se pot descarca si de pe transfer.ro:

Izvorul parintelui Arsenie Boca, 10 martie:
d.transfer.ro/Izvorul_lui_Arsenie_Boca__..._ro-13mar-c7d22e.rar

Tura cabana Valea Sambetei si bal de 8 martie, restaurant Caprioara, 11 martie:
d.transfer.ro/Tura_cabana_Sambata_si_bal..._ro-13mar-c6ba1c.rar

Tura Magura Codlei, 12 martie:
d.transfer.ro/Tura_Magura_Codlei__12_mar..._ro-13mar-f2c1fd.rar

Mai Mult
24 Mar 2017 22:09 #2834 de angela

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.179 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor