Incep si eu de unde pot, ca desigur, daca avem minivacanta de Ziua Nationala, avem si multe excursii raportate, si vor mai veni.
Un grup maricel am fost in Banat, si vor mai veni aici poze, desigur!
Mihai si Claudia au plecat primii, asa ca primele rapoarte au venit de la ei:
Cheile Nerei (Vaiuga- Ochiul Bei-Beusnita) si Susara:
goo.gl/photos/tbFgFg65GtZ6E3kh8
goo.gl/photos/39ZNmPu3P4kNNqtU6
Cheile Carasului.
goo.gl/photos/YXH9zTE5KrvWh19FA
Eu am facut un singur album pentru toate cele 5 zile ale expeditiei la "Herculane", care contine urmatoarele excursii:
la Cazanele Mari (Ciucaru Mare) la dus
la Cazanele Mici (ciucaru mic)
la intors
Circuitul Foisoarelor si Izvorul Munk
excursie auto la Cerna Sat, Cheile Corcoaiei, Cheile Bobotului si la Piatra Puscata (Patraula) pe cod portocaliu de vint
Virful lui Stan-Poiana Beletina (tura de iarna!)
goo.gl/photos/6AV4NVYTa1CBCFLd8
In casuta mea postala au mai aparut citeva rapoarte, restul le adaug cind sosesc.
Raportul de simbata, de la
Mihaela
Simbata 03.12.2016, zi de iarna insorita, cu zapada buna de mers .
Pe
Clabucetul Taurului: 03.12.2016-Predeal-Clabucet Sosire- Clabucet Plecare- Girbova- Vf.Clabucetul Taurului (Pitiponcul)- Mos Mihai-Azuga:
goo.gl/photos/57FnVGNdWfHw3jdN7
idem, de la
Svetlana:
goo.gl/photos/hvjxPdsZG9vz6Pqs7
Tot Svetlana, ne mai delecteaza cu doua albume mai... exotice:
Cefalu:
goo.gl/photos/qYHo9UueLD1VwFGx6
si
Stromboli si Strombolicchio:
goo.gl/photos/eNW44rdXzXoeGDMR7
De la Gabriela am primit o drumetie:
V. Lamba Mare - P. Ruia - Vf. Postăvaru - Drumul Șerpilor
goo.gl/photos/FFUM1rfL3Jr9GwST6
Si excursiile
Mirelei au sosit:
Sambata am facut traseul Predeal-Fitifoi-Podele-Cabana Diham-Cabana Poiana Izvoare-Gura Diham-Busteni.
goo.gl/photos/x7rxMDrKg4wo7qHn7
Duminica, Azuga-Drumul Tunului-Clabucetul Taurului(1520 m)-Cabana Garbova-Predeal.
goo.gl/photos/EFRwHmwYb4cgYbZg9
si de la
Doina:
goo.gl/photos/AVeCeVz1SjF1UHy56
De la
Artemiza a venit un pachet de 3 albume din excursia organizata in minivacanta de 1 decembrie:
Harghita Bai:
goo.gl/photos/CdsU2ZmobW34MMMT8
A doua zi de excursie - 1 decembrie 2016 Ziua Nationala - vizita la
salina Praid, a treia zi drumetie
in muntii Calimani:
A doua zi de 1 Decembrie 2016, Ziua Nationala , traversam muntii Harghita de la Miercurea Ciuc la Vlahita , peste Homorodul Mic , Homorodul Mare , intram pe Tarnava Mare pana la Odorheiul Secuiesc , apoi loc. Corund , cu celebrele ceramice si ne oprim la 10 km de Sovata , sa vizitam salina Praid din inima muntelui de sare. Dupa care trecem prin Bistrita si ajungem la Colibita pentru doua nopti de cazare.
goo.gl/photos/CtExTiL2X85YhQ8aA
A patra si a cincea zi de excursie - plecare din Colibita spre Medias- Sibiu -Brezoi-Doabrele din Lotru si Cascada Lotrisor
goo.gl/photos/GdsiJ2mFA1uR7LYH9
De la Valentin, am primit un album de
Postavaru
goo.gl/photos/qyZ15G93ymoDDn839
si de la
Vali G am vazut albumul
3...4.12.2016, Buila Vânturariţa şi Vânătarea lui Buteanu
goo.gl/photos/X9fmvZxvYFyN6qFe7
De la
Diana si Vali au sosit poze de cicloturism din vacanta de 1 decembrie:
de la Ramet
www.flickr.com/photos/serdiana/albums/72157675974718601
Iura raporteaza din minivacanta petrecuta cu "excursia Artemizei":
Imagini din excursia de cinci zile organizata de Miza in perioada 30.11 – 4.12 pe traseul: Bucuresti – Baile Harghita – Colibita – Medias – Brezoi.
Excursia a inclus doua zile pline de tura, una in Colibita si una in rezervatia Doabrele, parte a Parcului National Cozia, aflata in apropierea orasului Brezoi, si alte doua zile cu plimbari de cateva ore. Printre obiectivele vizitate s-a aflat si salina Praid, una din cele mai mari din tara si admirabil amenajata, in care accesul se face cu autobuzele Salrom. Desi am plecat cu planuri mari in Colibita, (initial intentionam sa ajungem pe vf. Bistricioru, apoi am scurtat traseul incercand sa ajungem la lacul Zanelor), a trebuit sa ne adaptam planul la conditiile viscolului din ziua de 2 decembrie, astfel incat am putut inainta doar pana s-a intetit furtuna dupa care ne-am intors pe acelasi drum (19,6 km).
In albumul de poze exista si o serie de imagini din centrul medieval al Mediasului, destul de mare si remarcabil restaurat dar mai putin mediatizat decat cele de la Sibiu si Brasov.
In rezervatia Doabrele pe o vreme de toamna insorita (fara zapada) am facut o incursiune pe valea Doabrelor si apoi am urcat varful Turtudan.
Pozele, nu prea multe si realizate in conditii relative dificile de vreme si de lumina, sunt incluse in albumul de mai jos.
goo.gl/photos/Be3McEKGNtGdwD1N6