saptamina 3-9 octombrie 2016

09 Oct 2016 07:29 #2710 de angela
saptamina 3-9 octombrie 2016 a fost scris de angela
A venit toamna si este totul colorat, dar si ploua si ninge, asa ca in octombrie :)

Incepem totusi cronica cu o zi insorita, iarasi Mihaela I, intr-un grup mai mic (cu Andreea O, Stefan si Ovidiu) au inspectat culorile toamnei in Buila, joi - iata ce au gasit: Un circuit in forma de 8 in Buila. Pietreni, Creasta, Curmatura Builei, Creasta, Pietreni.TR, PG, PR, TG. Joi, 6 octombrie 2016
goo.gl/photos/i4T3XYgCqYAawDin6

Svetlana si-a cautat ceva de facut simbata prin Busteni -ploios, si iata ce a iesit: Van Gogh si un pic de Schiel
goo.gl/photos/nXBSJCBLEABzqzzk8

O echipa am facut si eu cu Andreea M si am mers de la valea lui Bogdan la valea Conciu - in Baiului:
goo.gl/photos/sped4bTEyxg2Td9o9

S-a mai purtat Padina la 2 zile (cel putin in plan asa a fost, nu stiu ce s-a realizat), ceva incercari alpinistice de aproximativ iarna (niste baieti temerari), Risnoave si Bradet-Saua Baiului (La Cleste)- Gura Diham(pe conducta).

De la Mirela: Sambata, ploaie usoara, lapovita, ninsoare, ceata, Predeal-Galma-Muchia Bradet-Cabana Steaua (Forban)-La Cleste-Conducta-Gura Diham-Busteni.
goo.gl/photos/FYVW3QzwQuX6nzRv5
Duminica, o frumoasa zi de toamna, Nistoresti-Plaiul Cornului-Lutul Rosu-Vf.Frumos-Lacul Paltinu-Culmea Seciuri-Comarnic.
goo.gl/photos/L3P83BX2AkEezknLA
Iata si un album de la Geta: goo.gl/photos/5fSeQ65cE7NdgVeQ9
Si 09.10.2016-Comarnic-Antene-Batriioara-Comarnic de la Mihaela D:
goo.gl/photos/ViBXPNFpnwYaXpGL6

De la Radu:
Eu am fost cu Ina, Monica si Catalin in Iezer si am urcat pe Papusa prin traseul clasic de Saua Gradisteanu.
Pe la noi a fost cam iarna ;)

Iaca si cateva poze:

kermit.go.ro/vf-papusa-oct2016.tar
kermit.go.ro/radu/vf-papusa-oct2016/index.htm

Si de la Ina: goo.gl/photos/nTCq19vqi8TkjKgf9

De la Mihai T: La noi nu prea a venit nici toamna. Au fost culori destul de putine si o padure mai mult fara poteca, dar cu marcaj, proaspat din iunie 2016 ( de fapt o remarcare a unui traseu vechi). Caciulata - Plaiul Priboienilor
goo.gl/photos/S7QjfED2mL3sT4hW7

Vali G raporteaza de pe Valea Malinului, o tura pe carpati, la care s-a alaturat pe tren, condusa de Cristi: goo.gl/photos/AFqDnYA4Z8BmtH7h6

Mihai C raporteaza, pe facebook : O tura in Baiului cu Noni ,Dan si Rodica .Ceata ,vant si putina zapada ! Traseul : Busteni- Zamora- Baiul mare-Tufa-Cumpatu-Sinaia.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.154 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor