ultima saptamina din aprilie-1-2mai (de Paste ortodox) 2016

03 Mai 2016 09:49 - 25 Mai 2017 22:19 #2610 de angela
Cu prognoza "aproximativ" ploioasa la munte, cu sarbatori pentru mai toti dintre noi, se prezinta la raport... cit o fi, din nou Cronica.

Voi incepe cu ce am primit deja "cronologic".

De la Mihaela am aflat ce am ratat daca ma sculam si eu vineri dimineata si ma prezentam la 3001, o excursie prin Baiului: Sinaia- valea Rea- stina Draganul- si spre sud, spre Florei-Posada. Cititi si comentariile la poze, pentru cei nefamiliarizati, reamintesc, exista in toate variantele pe care le-am vazut pina acum la albume asa ceva - in acest caz in dreapta pozelor.

Luni, ca de obicei a fost traditionala iesire la picnic si serbatul Pastelui, anul acesta nu la Cernica/Pasarea, ci la Pissiota,
2016_05_02 Crivina - Pissiota - Podul Valeni - Scrovistea
2 mai 2016

Conform traditiei a 2-a zi de Pasti se petrece in familia nr. 2 - anul acesta mergem la M-rea Pissiota - biserica din Podu Văleni - prin padure la locul de masa si apoi spre Scrovistea. Vremea a fost frumoasa iar noi un grup de 86 persoane.

Avem deja si un album , din aceasta excursie - de la Mihaela.
Si al doilea , de la Geta.

Eu am fost plecata 3 zile, in Macin, cu Andreea, singura destinatie agreata intre noi si cu buletinul meteo. Poze - aici .
Poze de la Andreea - aici .

Iata raportul Mirelei:
Trei zile placute, pe carari de munte. Vineri, impreuna cu Mihaela D si Rodica R, in Baiului, am facut Sinaia-Valea Rea-Dragan-Florei-Posada, sambata, in Piatra Mare, singura, Timisul de Jos-Dambul Morii-Prapastia Ursului-Drumul Familiar-Cabana Piatra Mare-Platou-Cascada Tamina-Timisul de Sus, luni, impreuna cu Marius si Nae, Predeal-Polistoaca-Susai-Clabucetul Azugii-Piciorul spre Pastravarie-Azuga.

Am primit de la Artemiza un raport de 1 mai:
Anul acesta Sarbatorile Pascale au coincis cu zilele libere de 1,2,3 mai, fapt pt. care ne-am hotarat sa participam la Inviere la M-rea Ramet, iar celelalte zile sa le petrecem pe meleagurile maramuresene, ale muntilor Rodnei si Maramuresului , apoi pe Valea Izei, Valea Viseului si a Vaserului . patru zile petrecute impreuna , 20 membrii ai clubului, si cu 25 simpatizanti.

Iata si ce ne scrie Iura:
Poze din tura de patru zile de Paste admirabil organizata de Miza pe traseul – Alba Iulia – Cheile Rameti – Borsa - Sighisoara.

Dupa o oprire la cetatea Alba Iulia (admirabil restaurata) in prima zi s-a facut portiunea accesibila din Cheile Rametilor (plouase tare in ajun). A doua zi am ajuns la Borsa si am facut dupa amiaza o plimbare la Cascada Cailor in Rodnei iar in ziua urmatoare, am optat impreuna cu Alice pentru o tura de o zi in creasta la Varful Gargalau, majoritatea facand un traseu de 20 km pe Valea Vaserului iar restul o plimbare dus intors cu mocanita. La intoarcere in ziua a patra am mancat in Tg. Mures si am facut o alta pauza la Sighisoara.
Iata si albumul .

Si de la Mihaela- un alt album .
Ultima editare: 25 Mai 2017 22:19 de către angela. Motiv: linkuri expirate

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.142 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor