saptamina 9-15noiembrie 2015

16 Noi 2015 08:39 #2497 de angela
saptamina 9-15noiembrie 2015 a fost scris de angela
Inca o saptamina de toamna prelungita frumoasa, iar aglomeratie pe 3001... asa ca avem ceva excursii la raport, pe masura ce fotoamatorii isi trimit RTurile foto.

Cum nu imi place sa ma bag in fata (declaratia mea! :P), incep cu cine a fost mai harnic in afara de mine... Ca pe cei care ne-au fentat si s-au intors accelerati si au pus inaintea mea pe facebook, nu ii pot raporta, pe motiv ca se adreseaza doar cercului lor restrins de prieteni cu FB... Dar da, mi-au luat fata de data asta, pina am postat eu albumul, ei aparusera deja cu poze pe facebook!
Asa ca, voila!

Artemiza este prima raportoare cu album din excursia initiata de un grup din care il banuiesc pe Ion a fi fost "propunatorul sef"- din Valea Larga -Poiana Hotilor- spre Gurguiatu -Plesuva-Comarnic... Din poza nu am dedus insa ca ar fi ajuns si pe Gurguiatu, dar nu am vazut comentarii- cine stie, poate sa imi zica, si "ma corectez" imediat. recunosc ca eu i-am descurajat, in ideea de Gurguiat', pe motiv ca se cam fac vinatori pe acolo, din ce am auzit eu recent cu propriile-mi urechi (cind am fost pe Plesuva).

Iura ne-a "fentat" de data asta, nu a venit la munte, ci a facut o plimbarica de culori pe Cociovalistea, totusi pun linkul aici - ca este o zona pe care am mai bintuit-o si alti colegi, in grup florist cu alte ocazii.

Svetlana a fost in Ciucas: din Bratocea, pe sub Tigai, spre virf si apoi spre Babarunca... si iata raportul ei foto.

Elena, care raporteaza pe facebook, cu grupul au urcat valea Alba, brina vaii Albe-coborire pe valea Jepilor.

La initiativa Mihaelei, "vestitul" Virgil iar si-a tras trupa de fete tinere (nu numai, dar deh, vorbeste invidia!!! ca noua ne-a mai lasat doar una :) ) si s-a dus la Portita Caraimanului, prin Poiana Inalta, cu intoarcere pe brina si valea Jepilor. Tineretul fiind fan facebook, am vazut doar poze pe facebook... poate se mai converteste cineva si mai face si albume de alt fel, speram noi pentru binele public!

Claudiu este clar fan declarat Piciorul Mierlei, unde s-a dus cu Eugen, de la care putem spera si la poze in album, la un moment dat.

Un grup mare(sau doua, depinde cum privesti problema) am coborit in Sinaia S si am intrat pe valea Ciinelui, de unde insa drumurile si grupurile s-au despartit, cea mai mare parte a ales, cu Rodica, Tina, Minerva... sa urce pe Piciorul Gagului si sa mearga spre Florei/Posada (cu finalizare auto spre Comarnicul cel cu cofetaria bine cunoscuta), si o parte mai hotarita (adica eu eram cea hotarita, iar ceilalti s-au facut ca imi accepta dictatura declarata democrata :P)- am urcat pe Piciorul Ciinelui care pleaca chiar de la casele cu ciini la varsarea vaii, abrupt, pe la niste probabil foste? bazine de apa?, peste drumul de culme a Baiului spre sud, ocolind Razoare... si apoi ne-am intors pe drumul care ocoleste pe partea spre valea Prahovei, deasupra obirsiei vailor Conciului si Oratii la izvorul La Uluce, stina din Fruntea lui Vasii, valea lui Bogdan pe "malul" sting, Valea Larga. Pina una alta- pozele mele , dar va mai urma probabil ceva, mai incolo.

Radu a avut o tentativa spre Brina Aeriana, dar vremea si ziua scurta si-au spus cuvintul, iata ce ne scrie:
Eu am incercat Brana Aeriana dar dupa Policandru (cand am vazut prima oara Valea Alba de sus a inceput vantul cu nori... moment in care ne-am si intors ca era destul de tarziu (am mai balaurit un pic caci nu mai fusesem de mult pe acolo).

Iaca si pozele:
download:
slideshow:

Mirela ne scrie: Duminica am facut traseul Timisu de Sus-Valea Calului-Saua Calului-Valea cu Noroi-Cheile Rasnoavei-Poiana Secuilor-Cotul Donului-Predeal.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
16 Noi 2015 10:47 #2498 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: saptamina 9-15noiembrie 2015
Iata si cateva poze facute de mine din tura condusa de Angela:

plus.google.com/photos/10074826941935330.../6217479092482398657

Mai Mult
17 Noi 2015 09:59 - 25 Mai 2017 11:55 #2502 de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: saptamina 9-15noiembrie 2015
pentru cei care doresc sa vada si pozele facute de Dumitra in excursia "de fete" din Piciorul Gagului-Florei, am pus pozele respective, la gramada, pe flickr- deci le puteti vedea, daca doriti[/i] - aici .

Inca un update: au sosit si pozele lui Marius din Vilcelul Politelor.

Le multumim!
Ultima editare: 25 Mai 2017 11:55 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Mai Mult
20 Noi 2015 14:10 #2507 de cezarpart
Scris de cezarpart pentru subiectul Re: saptamina 9-15noiembrie 2015
Pentru tura din zona V.Largă-Pleșuva-Comarnic găsiți aici o mică povestire:

cezarpart.blogspot.ro/2015/11/gurguiatu-plesuva-14112015.html

Mai Mult
21 Noi 2015 22:45 #2508 de mihai
Scris de mihai pentru subiectul Re: saptamina 9-15noiembrie 2015
Cu ceva intarziere poze din Muntii Persani
picasaweb.google.com/1060089267571494527...anitaVarfulCetatuiei

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.167 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor