Cronica saptaminii 14...19 aprilie (13 a fost deja!)

20 Apr 2015 09:49 - 19 Apr 2017 13:48 #2369 de angela
Saptamina aceasta a inceput desigur luni, 13, dar excursia la Cernica-Pustnicu-Pasarea cu variante diferite a fost raportata deja in fila anterioara a Cronicii noastre.
De terminat, saptamina s-a terminat cu simbata... in care se anuntau ceva ploi (si au venit spre seara), noaptea a nins pina pe la Florei/Posada, respectiv Plesuva (doar un "praf")/Comarnic si vremea s-a racit sensibil, astfel ca am avut parte de o duminica vintoasa (foarte vintoasa pe creste!) si cu zapada noua si veche, depinde de loc.

Simbata, un grup maricel a fost de la Valea Larga spre Stina din Fruntea lui Vasii, Razoare spre Doamnele-Tituleni, Florei sau Comarnic, pe variante, dupa gust, cu ploaie mai la sfirsitul turei sau mai putin, dupa alegere. Poze am primit de la Svetlana- albumul .
Un grup mai mic, a fost mai sus, pe Clabucetul Azugii, din care ne-a raportat, fara poze, Adyna si Ovi: O drumetie linistita, cu ploaie marunta, 5 grade , inconjurati de multe branduse si ghiocei: Doresc sa va spun ca astazi am facut cu Ovidiu si Mihai Cotarcea
urmatoarea tura :
Predeal - Cabana Susai - Clabucetul Azugii - Azuga.
Din pacate nu avem fotografii.

Radu A. :) a fost intr-o plimbarica de Baiului :) de la Valea Larga la Sinaia : eu am fost prin Baiului cu cei de la trenul de 7:40 din Basarab. Am urcat din Valea Larga si am coborat in Sinaia. Am prins doar o ora de ploaie - deci nu a fost asa rau ;)
Pozele mele sunt:
download:
slideshow:

Duminica, Cristi si Brindusa au fost pe valea Seaca dintre Clai in sus, si Comorile (Claii), in jos. de fapt INVERS, a se vedea mesajul lui Cristi, mai jos!
Marius si Moniq aveau intentia de valea Cerbului, de dimineata, dar nu i-am vazut la intoarcere la tren, asa ca astept sa vad raportul lor foto, ca nu stiu ce au facut de fapt.
Un grup a mers pe Clabucetul Taurului, Petrut a coborit la Azuga cu intentie de Grecu, iar noi, 7 zmei am plecat nehotariti relativ la aventura spre valea Azugii, cu maxitaxi. De la capatul traseului auto am luat-o spre Pastravarie si ni s-a asociat un catel excursionist, intregindu-ne echipa la 8. Pina la urma am facut un traseu "cu de toate", sau "agonie si extaz", ca sa il citez pe Radu :) Valea Azugii- valea Ceausoaia cu apa si zapada multicica, stina de sub vf Ceausoaia- Vf Cazacu- vf Dutca- stina din Dutca- valea Fetii- Busteni. Pozele mele, si ale lui Geo le gasiti aici .
De la Emil au sosit pozele din tura Predeal-Polistoaca-Partia Cocosul-Clabucet Plecare-Cabana Garbova-Clabucetul Taurului-Drumul Tunului-Azuga
PicasaWeb (Google+):
Ultima editare: 19 Apr 2017 13:48 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
20 Apr 2015 12:44 - 19 Apr 2017 13:49 #2370 de boreal2007
Scris de boreal2007 pentru subiectul Re: Cronica saptaminii 14...19 aprilie (13 a fost deja!)
Doamna Angela, dacă tot ne-ați amintit în cronica pe care o păstoriți cu atâta osârdie, vă împărtășim și noi câteva imagini cu observația că am urcat pe Valea Comorile Clăii și am coborât pe Valea Seacă dintre Clăi, zisă și Seaca Clăii sau Seaca Jepilor.

link expirat
Ultima editare: 19 Apr 2017 13:49 de către angela. Motiv: link

Mai Mult
20 Apr 2015 13:57 #2371 de angela
Multumesc mult! si pentru erata!!! :)

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.304 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor