saptamina 16-22 martie 2015

22 Mar 2015 10:50 - 19 Apr 2017 13:30 #2352 de angela
saptamina 16-22 martie 2015 a fost scris de angela
In sfirsit, cred ca nimeni nu are ce reprosa acestui sfirsit de saptamina, din punct de vedere meteo!!
A fost o simbata foarte insorita, si cu dorinta de duca.
Deja am primit citeva impresii in poze, asa ca incep chiar de acum raportul saptaminal.

In primul rind, mentionez tura cu participare mare de tot... din nou eterna combinatie de Baiu (are Virgil o chestie mai nou cu asta, s-ar parea!!! :lol: ): Sinaia - Tufa - Baiu Mare - Piciorul Ciinelui - Sinaia.
De aici, am primit deja de la Svetlana - albumul .
Iata si mesajul si raportul lui Emil, din aceeasi tura:

Pozele , plus cateva comentarii se gasesc in PicasaWeb (Google+):

Filmuletele se pot vedea accesand link-urile de mai jos.

Gara Sinaia:

Culmea Baiu:

update vineri: Iata si albumul de la Diana - aici .

Mihai si Claudia au fost la Rupestrele buzoiene: Alunis-Bozioru -iata si raportul lor foto.

Andrei a fost solo la o balaureala in muntii Neamtului.

Cu Ilinca si Andreea, noi ne-am mobilizat pentru traditionala tura de schi pe platou -iata si ceva poze- aici . Am avut emotii ca am asteptat vreo ora la telecabina, dimineata in Busteni, impreuna cu inca doua grupuri mari de schiori de tura, sa se curete gheata de pe sirme sau sa se opreasca vintul... dar la 11 am inceput tura noastra cu foarte mult soare si zapada multa. Am avut de munca, dar a fost frumos si pe la ora 2 si un sfert luam telescaunul Valea soarelui in sus, dupa care am coborit spre cota 1500, pe drumul de vara. De acolo, dupa o discutie cu un jandarm montan am ales sa mergem spre schitul sf Ana, unde am gasit zapada, dar inghetata si cu sleauri, asa ca a fost o mare aventura- mai ales pentru mine, care am pus la mare incercare rabdarea fetelor, daca s-au incumetat sa mearga cu mine pe schiuri! de la drumul de masina dinspre Poiana stinii am mers partial pe sosea si partial pe foste si de mult neumblate scurtaturi, pe motiv ca nu aveam coltarei si pe drum era patinoar, greu de parcurs carind si schiuri. Am ajuns in valea Pelesului, iar sosea, scurtatura clasica prin parc si la gara!

Elena cu echipa au fost tot in platou, din ce vad pe facebook , pe traseul: Piciorul Pietrei Arse-Furnica-Vf cu Dor-Sinaia.

Sorica_Zamora, in viziunea lui Nelu P - aici .

Marius ne-a trimis raportul grupului sau de tropaiala de 10 ore in Muntii Neamtului: Azuga - valea Azugii - piciorul Neamţu - vf. Neamţu - vf. Paltinu - vf. Turcu - valea Azugii - şaua Pietricica - Predeal.
Ultima editare: 19 Apr 2017 13:30 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
25 Mar 2015 10:23 #2353 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: saptamina 16-22 martie 2015
Cateva poze si de la mine din frumoasa tura de platou pe skiuri, condusa de Angela:

plus.google.com/photos/10074826941935330...thkey=COvltsKQoeaBIw

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.156 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor