saptamina 2-8martie 2015

09 Mar 2015 09:21 - 19 Apr 2017 13:23 #2338 de angela
saptamina 2-8martie 2015 a fost scris de angela
De data asta, am schimbat mersul simbata pe duminica... si nu sint foarte informata asupra celor "umblate", ca am preferat soarele si vint mai putin... o fi lenea "de primavara"?
Asa ca voi incepe, cu cea mai harnica raportoare- de aceasta data- Mirela - iata:
Doua zile frumoase la munte. Sambata am facut Timisu de Sus-Valea Calului-Saua Calului-Valea cu Noroi-Cheile Rasnoavei-Poiana Secuilor-Cotul Donului-Predeal, duminica, Posada-Florei-Lancea (Antene)-Comarnic.
Am primit de la Mirela, un raport din tura de simbata: Timisu De Sus - Valea Calului - Valea Cu Noroi - Cheile Rasnoavei - Poiana Secuilor Predeal.

Mai stiu de dna Virginica- simbata pe Fitifoiu, cu zapada mare (din auzite) si un grup in Baiului, care ar fi facut urme, motiv de traseu pentru grupul cel mai numeros de duminica: de la Valea Larga, valea lui Bogdan spre Razoare si apoi la nord, Piciorul Ciinelui-Sinaia.

Noi am profitat de vremea frumoasa, duminica si am mers cu Virgil, Gabi si Gogu, pe urme facute de citeva grupuri mai mari(sau mai mici), spre GuraDiham-Poiana Izvoarelor- ocolirea vf Diham/Baiu- Saua Baiului-pe conducta- Gura Diham (Busteni). Poze am facut putine, ca deh...aveam de savurat soarele si vintul aproape lipsa totala la apel! Am intilnit un grup mare de tot de copii/adolescenti, pe coborire (de la Izvoare). Albumul de stare a vremii- aici .

Sper sa nu fie singurele poze din acest sfirsit de saptamina.

update- ora 10:
Acum a sosit de la Radu urmatorul mesaj (care a fost in Sorica):Eu am fost pe TA din Azuga pana la telegondola si de acolo am coborat la marginea partiei:
download:
slideshow:
.
Ultima editare: 19 Apr 2017 13:23 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
09 Mar 2015 11:21 #2339 de Monique
Scris de Monique pentru subiectul Re: saptamina 2-8martie 2015
Grupul de sambata din Baiului a fost unul mic dar indraznet, trei fete si-un baiat (Liana, Gianina, Monique si Marius). Probabil ca o sa apara si pozele, azi, maine...

Mai Mult
09 Mar 2015 12:50 #2340 de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: saptamina 2-8martie 2015
au aparut!! :)
iata-le- aici , de la Marius.

Mai Mult
11 Mar 2015 09:09 #2341 de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: saptamina 2-8martie 2015
Astazi am primit de la Artemiza un raport foto din excursia la Simbata (Fagaras), de 8 martie. Le-am postat pe flickr.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.140 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor