saptamina 2-8 februarie 2015

09 Feb 2015 08:22 - 19 Apr 2017 13:11 #2316 de angela
saptamina 2-8 februarie 2015 a fost scris de angela
Iata-ne din nou, alt cod, alt raport.
Simbata au fost vreo doua-trei :) grupuri mai mari, si unul(?) mai mic...
Un grup mai zmeiesc a abordat Baiului, urcind de la Piciorul Ciinelui cu coborire pe Gagu, cu de toate - zapada mare-mare si vreme in toate culorile :P, de unde am vazut poze de la mai multi fotografi:
de la Marius - aici si de la Dan si Elena - pe facebook .
al doilea... vreo 9 initial, am incercat sa nimerim poteca??? Munticelului vechi, dar ne-a jucat feste zapada, asa ca dupa mici balaureli (dupa cum s-a constatat ulterior comparind trackul cu unul facut corect, alta data) am ajuns sa trecem valea Costilei... cam pe unde trebuia, dar nu am recunoscut locurile!! si sa coborim spre poteca marcata pentru Galbinele. In Poiana Costilei ne-am intilnit cu grupul "3", condus de Radu, care a venit cu regiotrans. La stina am facut pauza si am mincat (cei care ne-am declarat satisfacuti de cita zapada sparsesem pina acolo) si am coborit prin Plaiul Finului la Busteni. Adyna isi uitase undeva batul si s-a dus sa il caute, asa ca dupa ce l-a gasit... ea si Ovidiu au continuat pe drumul Munticelului, ca nu s-a prins ca noi eram in stina! (nu cred ca disparusem de tot asa de repede, dar... nu e chiar clar). Poze avem de la Iura si de la mine, si speram sa apara poate si de la Ilinca si Minerva(?). Jeni mi-a trimis citeva, le voi atasa la finalul albumul meu. albumul meu - 2 .
Pentru grupul al treilea, continuator, avem seturile lui Radu: download: kermit.go.ro/munticelu-feb-2015.tar
slideshow: kermit.go.ro/radu/munticelu-feb-2015/index.htm .
Grupul mai mic a fost tanti Virginica cu Andrei, care au facut ceva traseu cu plecare din Busteni.
Vremea a fost destul de placuta, zapada destula, noua, prafoasa.

Duminica la dealuri- dar nu a mers nimeni- am vazut soarele din tren, de la Sinaia insa s-a intrat in gri. Ceva mai deschis a fost in prima parte inspre Predeal, la Azuga a batut vintul, la Sinaia era usor viscolas sau vintul spulbera zapada. Liana, Ion, Svetlana, Ioana au ales sa mearga de la Sinaia, Poiana stinii spre Poiana tapului si apoi via Urlatoare la Busteni - poze de la Svetlana;
Orlando, Miruna, Rodica, Ioana au mers spre Diham, Mirela spre Poiana secuilor, Mioara spre Susai. Eu am decis simbata ca trebuie sa ies la testare de schi de tura cu urcat pe foci abia luate imprumut :) si am urcat din Predeal prin Polistoaca si poteca de Susai pina in drumul de masina, am trecut muchia Susaiului si am coborit in valea Limbaselului pina in valea Azugii. Spre Azuga a inceput si ninsoare si cind am ajuns la gara (cu microbuzul!) deja incepuse un viscolas. Poze- putine -voila- .
Ultima editare: 19 Apr 2017 13:11 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
16 Feb 2015 09:55 #2322 de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: saptamina 2-8 februarie 2015
cu intirziere nu prea mare(chiar record de mica) :)- postez si linkul la pozele Ilincai din tura in Munticel, daca nu si le-a pus ea... ca avea acces la net, iar eu nu :P

Mai Mult
19 Feb 2015 11:02 #2329 de Ilinca
Scris de Ilinca pentru subiectul Re: saptamina 2-8 februarie 2015
Multumesc , Angela! :)

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.162 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor