Cronica saptaminii 13-19octombrie 2014

23 Oct 2014 08:48 - 12 Apr 2017 15:09 #2201 de angela
Deja am fost declarata lipsa la apel, stiu, dar aveti si voi un pic de rabdare... mai lipseste omul de linga calculator, si e de bine cind e si cu folos :)
Incetisor, adun cele capatate de la voi, dintr-un sfirsit de saptamina care a inceput cu o simbata mofturoasa in ale vremii si care s-a terminat cu o duminica frumoasa si colorata.
s-o luam cu inceputul..

Cel mai impresionant... pentru mine, cred ca a fost raportul lui Emil, care s-a incumetat, impreuna cu citiva colegi la o tura de 2 zile la Malaiesti, in ciuda vremii. Iata ce ne raporteaza:
Pozele plus cateva comentarii se gasesc in PicasaWeb/Google+

Radu si Mihaela au facut o tura in Baiului, de la Busteni. pozele lui Radu:
download
slideshow

De la Nelu Popp am primit un album clasic de Piatra mare:Timisu de sus- Horvatca-vf Piatra mare-Tunel- excursia s-a bucurat de participare numeroasa, duminica.

Mihai (sper) a reinceput iesirile inedite de toamna cu o excursie pe dealurile de linga Olanesti. Albumul lui e, ca intotdeauna, util cind sintem in cautare de nou :)

Getuta a fost la dealuri: Cimpina- lacul Paltinu- Brebu.

In echipa de 5 fete am fost in Ciucas, duminica pe traseul: Poiana vaii Stinii- Piriul sterp- Zaganu- un pic de-amboulea- cheile vaii Stinii.
poze, iata, avem de la Svetlana- un album si de la mine- altul.

Pe facebook se pot vedea pozele din tura deosebit de spectaculoasa de Platou:o tura in forta...de forta(frumoasa),v.morarului,vf.omu,v.cerbul de la Elena: aici

Tot pe facebook, au postat colegele noastre poze de la cules de ghebe cu Miza si din excursia la lacul Paltinu organizata de Uca.

Mirela a fost duminica pe traseul Predeal-Fitifoi-Paraul Rece-Schitul franciscan Sf.Ana-Trei Brazi-Predeal.

Sper ca nu am omis nimic, mai revin. Cred ca asta e tot ce am vazut-mai diagonal, ca nu am avut vreme de aprofundare :) - ma grabesc sa vi le trimit si voua.
va reamintesc rugamintea ca cei care doresc sa impartaseasca prin Cronica si altora experientele lor de munte sa imi trimita contributiile lor pe adresa mea de gmail si nu cea de yahoo, cu care am probleme de accesare.
Ultima editare: 12 Apr 2017 15:09 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.166 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor