Cronica saptaminii 2 - 9(!!) iunie 2014, ca a fost we lung

10 Iun 2014 15:05 - 12 Apr 2017 13:58 #2113 de angela
Daca nu avem inca albume din Grecia, noi le mai asteptam, chiar de vor veni cu intirziere... Saptamina trecuta, mai multe grupuri au fost in Samothraki, si altii au plecat si prin alte parti (Thassos?)...
Am gasit cu surprindere placuta un articol scris de colegul nostru de club dintr-o excursie in Samothraki . Este o excursie personala a lui Dan si Rodica, dar mi se pare interesant sa o pun aici in contextul acesta.

Cei ramasi acasa au avut de infruntat buletinele meteo descurajatoare oricarui planificator de weekend prelungit, cu atitea prognoze de vreme instabila si furtunoasa si cu ploi.
Sa stam insa acasa?? nu... doar ca a fost mai greu cu organizarea.

Unii au iesit macar o zi pe valea Prahovei - deocamdata am vazut o tura, la Timbal. Poze am primit de la Iura si am mai vazut citeva pe facebook , de la Mihaela.
Tot pe facebook am mai vazut citeceva la Dan Dura (Samothraki) si Mircea Vuici (Vinturis).
Radu -consecvent- imi raporteaza: Am urcat pe la Pietrele lui Solomon si am coborat pe Spinarea Calului spre Timisu de Sus:
Slideshow
Download

Mihai si Claudia au fost in Bucegii ialomitieni: Valea Bingaleasa-Strunga- valea Grohotisului- albumul

Mirela ne raporteaza trei ture, dupa cum urmeaza:Sambata, am facut Poiana Tapului-Culmea Zamora-Culmea Sorica-Azuga, duminica, Timisu de Jos-Dambul Morii-Sirul Stancilor-Cabana Piatra Mare-Coada Pietrei Mari-Tunelu Mare, luni, Posada-Florei-Secaria-Batraioara-Comarnic.

Cei pre-organizati, care aveau deja rezervare de cazare - au fost... prin Buila-Vinturarita (de ne-or da amanunte, le-om primi cu drag raportul)
Deocamdata, putem sa vedem albumul Cristinei.

update, vineri: a sosit un album detaliat de la Svetlana, din excursia prin Buila-Vinturarita si imprejurimi (Maldaresti, trovanti).

Propunerile mele de traversari mai au de asteptat, vremuri mai bune- asa ca pe ultimii metri am plecat intr-o misiune mai neortodoxa, cu un grup de voluntari pe valea Cernei, la Inelet. Albumul meu este disponibil aici si contine drumul cu masina, cu popas in Cheile Sohodolului si satul Ponoare, unde am gasit lacul Zaton cu ceva apa, urcarea si coborirea pe scarile de la Cirlige, si o tura prin catune si pe Arjana, muntii Cernei.
Daca va plac povestile, impresii de alt gen din misiunea "Inelet" gasiti la: reportaj rfi ... si blog ... de voluntar .

AAAAA, si am uitat sa va spun ca am vazut pe facebook poze cu rododendroni IN CIUCAS!!!. Au inflorit.

URAAA! au inceput sa vina si poze din Samothraki
De la Horia pe googpleplus- Sinite Kameni
Samothraki si
Dadias .

update, vineri dimineata:
aseara am primit de la Emil un nou album, din tura de luni: Azuga-pastravarie-Clabucetul Azugii-Susai-Predeal.

Pozele, plus cateva comentarii se gasesc in Picasaweb
Ultima editare: 12 Apr 2017 13:58 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.149 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor