Cronica saptaminii 12-18 mai 2014

19 Mai 2014 11:24 #2101 de angela
Cronica saptaminii 12-18 mai 2014 a fost scris de angela
Acest sfirsit de saptamina a fost plin de excursii -pre-anuntate si nu numai.
S-a realizat visul florist cu Valea lui Stan, in organizarea Mizei.
Pe valea Prahovei a fost weekend de narcise.

Am primit un numar imens de poze, dintre care unele direct utilizabile ca linkuri, dar si alte colectii sau poze disparate pe care abia reusesc sa le vad. Participantii interesati sint rugati sa primeasca pozele "razlete" sau de pe pe variantele de "transfer" care au ajuns la mine, sint rugati sa imi trimita adresele lor de e-mail- pe mesaj privat, aici sau pe facebook, daca nu imi stiti adresa de gmail (in caz ca nu le am), ca sa va bombardez cu fwd-uri cu ele.

Scuze, pagina de Cronica completa mai intirzie, sper ca pina miine sa fie totusi gata!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
19 Mai 2014 12:02 #2103 de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: Cronica saptaminii 12-18 mai 2014
Pentru pagina noastra de Cronica au sosit o serie de albume, din diferite excursii ale membrilor Clubului (si simpatizantilor!! :P), asa ca va dura ceva sistematizarea lor.
sa incep cu excursia cea mai "nemontana", dar o mentionez pentru ca albumul este interesant: o excursie la invitatia Getutei Ciobanita, la care au participat citiva membri ai clubului. Reporter: Geta Iftode. Traseul a cuprins o serie de manastiri din judetul Giurgiu : Samurcasesti, Letca Noua (Ghimpati), Slobozia (de Giurgiu), Biserica episcopala din Giurgiu, Comana (manastire si padure).

Excursia Mizei a reusit de data aceasta... partial :D -in ciuda circotasilor prin care m-am numarat si eu, ca apa e multa!- aflu de la Iura si Emil ca s-a parcurs Valea lui Stan desi cu ceva baie la picioare si nu toata lumea care ar fi dorit s-o faca. De la Emil am primit urmatoarele:
Pozele plus cateva comentarii se gasesc aici:

Pozele la rezolutie normala se pot descarca de pe transfer.ro:

Filmuletele se pot vedea accesand link-urile de mai jos:
1
2
3
4
5

Astept sa vad poze de la echipa care a facut valea!

Narcisele au fost vizitate de multa lume in acest sfirsit de saptamina, fie ca a fost pe Clabucetul Taurului (Doina), fie excursia pre-anuntata pentru simbata, fie grupul de duminica sau altii "pe cont propriu", asta ca sa ii pirasc doar pe ai nostri! Simbata au mai fost 2 grupuri numeroase pe Valea Rea, din Brasov, plus alti excursionisti mai mult sau mai putin ne-grupati. Duminica a mai fost o echipa- dintre care o parte au refacut traseul de simbata in partea a doua (coborirea), urcind insa pe vale, nu pe Tufa, cum am mers noi.
5 "dizidenti" au urcat simbata pe culme si in Baiu Mare si au coborit pe Ciine la Sinaia, nu ca cei multi care am urmat drumul spre Stina din Picior, cu destinatia finala... placintaria din Poiana Tapului.(nu au fost pregatiti pe masura foamei colective! :))

varianta Svetlanei (cu Baiu Mare-Ciine)

varianta de la Horia.

varianta mea

Multe poze am primit de la Claudiu, Laura, Andreea, Mihaela, Alina (pentru doritori, avem "pe privat" linkuri de transfer pentru o vreme "fwd" pe e-mail - luati legatura cu ... organizatoarea/subsemnata). Am vazut poze si pe facebook (cei care doresc sa le face publice, ii rog sa posteze ei insisi la comentariile postului linkurile lor.

Duminica am gasit narcise si in Conciu - traseul fiind urcare din Sinaia pe Ciinele si coborirea din pacate cu amenintari serioase de ploaie si ceva udeala, pe la stina deasupra vaii Conciu la Posada. (echipa de 6, dintre care 3 au fost si in tura de simbata). pozele mele

... va urma ...

in incheiere, sa nu ziceti iar ca voi nu stiti, ca nu v-am zis... aseara pe tren ne-a abordat Ioan Stoenica, s-a prezentat (ne-a intrebat daca sintem Floarea de Colt) si a vorbit cu citiva colegi despre proiectul sau TV, la Brasov (il gasiti cu google, youtube(banuiesc) sau pe facebook pe diferite grupuri montane -face o serie de emisiuni inregistrate din "balaurelile" lui, in ideea promovarii turismului "pe munte"- despre care a vorbit si in interviul la RFI pe care SIGUR vi l-am popularizat - ca doar v-am dat toata seria pe facebook!(cel putin). Se numeste Pe poteci spre inima ta (are si pagina de facebook )

Mai Mult
06 Iun 2014 10:30 #2112 de angela
Scris de angela pentru subiectul Re: Cronica saptaminii 12-18 mai 2014
un update asteptat!!! au venit pozele lui Iura din valea lui Stan.
Sa ne bucuram de ele!
:)

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.173 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor