Cronica saptaminii 7-13 aprilie 2014

13 Apr 2014 09:19 - 12 Apr 2017 13:28 #2082 de angela
Cronica saptaminii 7-13 aprilie 2014 a fost scris de angela
Aceasta saptamina a debutat cu o discutie si in urma ei, cu o premiera - prima tura de simbata anuntata (cu 2 zile inainte)...de promovare a clubului, pe care am facut-o publica pe forum si pagina noastra facebook: Sinaia, "semi-cuminte". Imediat dupa anunt, a doua zi a aparut si interviul meu de la RFI , ca un facut! Sa ne promovam noi insine, de ce nu?! (doar ca nu eu am facut postarea pe facebook de data asta, mi-a luat-o Diana inainte, ca la inceput am trimis vestea prietenilor mai apropiati din club)
Cu asa mare vedeta pe firmament :lol: , am avut aproape 300 de vizualizari a propunerii mele, dar la tren am fost prezenti doar noi (plus ceva simpatizanti nu total straini de noi!). In tura anuntata, am mers 7, si in consens, am stabilit detaliile mai apoi, tinind cont insa de propunerea initiala, o parte a drumului sa fie traseul marcat Sinaia-Cota-drum de iarna-platou, in rest variante cunoscute de mai toti, dar pe care le parcurgem cu drag, si un pic de inedit balaurit, ca nu ne putem abtine. Traseul a fost: Sinaia - manastire-prin parc -spre stincile(stinca) Sf Ana, "dupa colt" spre Schit, spre Cota 1500, drum de iarna- deviere spre fosta stina Zgarbura-balaureala mica inapoi spre BR(Vf cu Dor)- baba Vf cu Dor pe PG, desi discutasem initial si varianta de PR sub Coltii lui Barbes, dar eu am zis ca probabil va fi cam rau pe acolo, la cita zapada noua era, hai mai bine pe sus!), un pic de explorare pe PG dar mai bine sa ne intoarcem, si ceata si zapada nu erau prea incurajatoare acolo, pe sub Furnica, valea lui Carp, cota 1400, traseul de biciclete Drumul ursului fericit :), BR, Sinaia via strada Aosta... A mai fost un grup la Sinaia, cu o varianta mai scurta, tot pe la schit si o combinatie BR/BA, care s-au intors cu primul R. Un alt grup, mai mare, a ales sa mearga la Azuga:Drumul tunului-Pitiponc-Girbova-Predeal. Ei s-au luptat cu zapada cea mai mare.

A fost veselie, buna dispozitie si atit de multa energie, ca niciodata, parca!
deocamdata poze avem: de la mine (desi eu am mai fost ocupata, fiind plina de responsabilitatea turei!) si de la Mihaela I o serie foarte frumoasa , plus 2 filmulete vesele pe facebook: 1 - 2 .

Grupul acceleratorist (din IR), am aflat noi prin telefon de la Gemene, avea tinta cabana Diham, din Predeal.

Desigur, mai avem si excursiile cu autocarul: Heresti... Simfonia lalelelor

Emil imi scrie luni dimineata, ca a mai fost si o serie a doua la Simfonia lalelor, de data aceasta duminica, in organizarea Sandei. (pozele vor veni in curind!)

Iar Mirela, imi raporteaza ca deobicei turele ei: Doua zile de iarna, primavara. Sambata, ninsoare ca in povesti, Predeal-Polistoaca-Muchia Susai-Cocosul-Garbova-Clabucetul Taurului(1520m), zapada mare, ceata-Plaiul lui Mos Mihai-Azuga, duminica, Predeal-Fitifoiu-Paraul Rece-Trei Brazi-Predeal.

Acum sint putin derutata, Mirela a facut alt traseu decit cel preconizat de grupul cu Drumul Tunului sau toti au fost de fapt pe traseul raportat de ea? (ma voi informa, va voi informa!)

update:
au sosit pozele Svetlanei din tura Predeal spre Diham via Gilma. S-au intilnit(?) si cu Ghiocel.

update 2:
poze de la Emil - simfonia lalelelor , duminica. ( versiunea de rezolutie mare si filmulete: 1 , 2 , 3 )
si Erata!!! Traseul facut de grupul (unul singur) de "Azuga", este cel despre care mi-a scris Mirela (cealalta varianta a fost doar o discutie pe tren! care nu s-a materializat)
Ultima editare: 12 Apr 2017 13:28 de către angela. Motiv: linkuri vechi

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
19 Apr 2014 17:44 #2084 de Ilinca

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
Timp creare pagină: 0.159 secunde

Forumul respectă dreptul fiecărui membru la libera exprimare. Fiecare membru este responsabil pentru ceea ce scrie pe forum. Opiniile exprimate pe forum sunt personale şi nu reflectă poziţia Clubului Alpin Floarea de Colţ București sau a echipei de administratori / moderatori ai forumului. Citeşte aici Regulamentul forumului: floareadecolt.com/forum/despre-forum/265

NOTA BENE Unele trasee montane descrise pe site sau prezentate în albumele foto pot prezenta un risc important de accidentare gravă. Traseele pot suferi modificări în timp şi pot fi diferite faţă de cum sunt ele prezentate aici. Informaţiile oferite de autori se bazează pe propria lor experienţă; ei nu-şi pot asuma nicio răspundere dacă informațiile nu sunt exacte sau de actualitate. Folosirea oricăror informații prezentate aici se face integral pe propria răspundere. Autorii nu-şi pot asuma nicio răspundere pentru consecințele ce pot decurge din folosirea, în orice fel, a informaţiilor prezentate pe site. Deasemenea, participarea la drumeţiile propuse se face pe propria răspundere, fiecare având obligaţia să se autoevalueze corect vis-a-vis de ceea ce implică drumeţia pe munte.

HAI CU NOI Dacă iubești muntele și vrei să ieși în weekend la o drumeţie în natură, în sălbăticia Bucegilor sau în zonele învecinate, te așteptăm sâmbătă și duminică în Gara de Nord la trenul Regio 3021, ora 5:40, primele două vagoane. Nu uita bocancii, rucsacul cu mâncare pentru o zi și hainele de ploaie. Te așteptăm cu drag la o tură pe poteci cunoscute sau mai puțin cunoscute! Ai ocazia să faci mișcare, să te bucuri de natură și să întâlnești oameni noi. Potecile muntelui sunt primitoare indiferent de anotimp. Vezi Cronica săptămânală

Pentru ture mai scurte şi mai uşoare, potrivite şi pentru începători, te invităm la drumeţii alături de SENIORI vineri în gara Basarab la trenul Regio 3023, ora 7:55, vagonul 2 la etaj. Vezi Cronica seniorilor